Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Nem ez lenne az első eset...Tele van gátlástalan hiénával az iparág...Egy ötlet jelentőségét pedig nem szabad lebecsülni, szinte minden nagyobb dobás egy apró ötlettel indult (Google is)...
-
haddent
addikt
Minden napra egy Über cikk. Kezd ez a program/téma uncsi lenni. Mindenki imádja, aztán mindenki szapulja. mint egy brazil szappanopera
-
Hát, nem tudom.
Az ábrán levő sorrendet illetve menüpontokat kb. bárki meg tudja így csinálni, aki logikusan gondolkodik.
Szóval nem értem mi ebben a pláne.Ennyi erővel a navigációs szoftver fejlesztői is perelhetnék egymást, mert milyen dolog már, hogy az autót nyíl jelöli, ráadásul mindig arra néz, amerre az autó is.

-
adrian360
őstag
Amikor az Apple azért perel mert más is olyan négyszög alakú telefont csinál, csodálkoztok miért perlenek egyesek ?
-
E770
aktív tag
én a kereket találtam fel még anno, csak nem volt még időm megvalósítani, de most meg mindenki használja, tehát loptak tőlem, úgyhogy perelek, csak előbb még megszárítom a macskát a mikróba
-
xmaas
őstag
Ez erdekes hogyha tenyleg az o otlete volt akkor hogy hogy nem sikerult elinditania a szolgaltatast abban a 6 eves 2003-2009 idoszakban sajat maganak , miert szuntette meg a ceget es hagyta abba az egesz otlet megvalositasat .
Es akkor meg 10 evre ra mikor latja hogy valaki megvalositot egy hasonlo szolgaltatast/ceget/otletet van pofaja kovetelozni hat ha nem vedette le az egeszet akkor szerintem siman bekaphatja ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest