- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Akkor lehet hogy rosszul fogalmaztam,
Ennek az egész netes reformnak ugyanaz a lényege, és arra hivatkoznak, hogy ez kevesebb kiadáshoz vezet, miközben, újabb kiadásokat iktatnak be a rendszerbe, és szabályozzák az embert. Adatok szabad áramlása?? WTF? Jah Knowledge is free. Nem tárolhatják az adataimat? akkor mit csinálhatnak? A social network lényege itt el is bukott... másfelől, ha én felteszek egy cikket vagy egy képet a netre, ÉN és nem a szomszéd rólam, a tudomásom nélkül, akkor én azt megengedtem ezzel, hogy azt bárki felhasználja. éppen ezért nem kapcsolták le a napiszart meg a többit...Igen a FB-ról nem lehet törölni magad, de ezt a leghülyébb user is tudja, gondoltam nem kell belemennem, akkor úgy fogalmazok, hogy fagyasztottam a felhasználóm. És nem azért hogy ne tudják ellenem felhasználni, mivel nincs mit. Azért, hogy a jövőben ne lássa minden lépésemet 200 ember, és ne kelljen azzal foglalkoznom, hogy mit posztolnak a falamra, és mit látnak meg a rokonok, még mielőtt én észre venném. És igen belehet állítani hogy ki mit lásson, stb.. De nem fogok ezzel szarozni.
a törléshez visszatérve, az oldalak 99%ról nem tudod magad törölni, mivel készítenem biztonsági mentéseket, így ha én most törlöm magam, a január 2.án készült mentésben még ott leszek. Nem az adataimat törlöm ezzel a szerverről, hanem a felhasználót szüntetem meg. Nem gondoltam, hogy ezt bárkinek is lekell írni...Még 1 hozzászólást megért
Még valami?
BTW, feltüntettem a HSZ elején, hogy N EM O L V A S T A M E L A C I K K E T ! -
Zefír
őstag
Eddig ki tartott vissza?
Én már töröltem. meguntam h kiposztolnak minden szart a falamra, jöna sok értesítés, betagelnek h hol vagyok, adatot gyűjtenek rólam. Hát nájn, próbálok átállni az anonimmitásra, aki akar/ akinek kell az így is elér.. fb elött is volt élet,
A cikket nem olvastam el, mert biztos h felb@szna, gondolom az ACTA-témáról szól. Ami vicc a SOPA bukása után.
Most kicsit kinyílt a szemem, hogy mennyi adatot is adok ki azzal, hogy netezek, azzal, hogy felnt vagyok fb-on. Beírtam a nevem múltkor gugliba és 2 oldalt kidobott, ami csak rólam szólt. Megjegyzem, nem vagyok beregelve 1000 helyre... Na m1. Éljen az anonym böngészés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest