Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
"De ő nem erről beszél! Ő azt kifogásolja, hogy ha számos más játék esetén meg lehet oldani azt, hogy alapvetően offline a játék csak van benne multi feature, akkor az Elite-nél miért kötelezik a multira?"
Erre én többször is azt válaszoltam, hogy:
"Ha egyszer megígérték, akkor valóban illett is volna kiadni a solo módot, ez nem képezi vita tárgyát."
és magyarázatul hozzátettem, hogy bár azzal nincs semmi baj ha valaki offline hívő, de tetszik, nem tetszik, az online hódít, és a jövő is efelé mutat. Ez egy egyszerű tény, amit azzal sem tud megcáfolni, hogy különböző ellenpéldákat hoz fel az offline módban is futtatható játékokról. Amúgy tényleg lehetne erre az igényre jobban odafigyelni, de mostanában akkor is egyre több kiadó köti az ebet a net karóhoz. Én soha nem állítottam, hogy ez így helyes, pusztán csak annyit mondtam, hogy hiába kifogásolja, ez akkor is így van.
Ami pedig az ED-s solo módot illeti, gyak pontosan ugyanazt próbáltan neki már többször elmagyarázni, amit te is. Nem ment. Úgyhogy várnak a kacsáim.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest