Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát remélem WP7 fronton legfeljebb időleges exkluzivitásról lesz szó, máskülönben elég nagy kitolás mindenkivel aki nem Nokia készüléken használja ezt az OS-t.
-
Kumite
aktív tag
De mondjuk lehet, hogy 1-1 címre a Microsoft-tal közösen összerakjanak annyi pénzt, hogy exkluzív legyen.
Persze eléggé valószerűtlen, főleg hogy a MS-nak is lassan megvannak a saját franchise-ai. Pl. tuti idő kérdése csak, hogy egy Halo vagy Gears of Wars játék megjelenjen WP7-re. -
tomistarkapi
tag
a mire éri meg fejeszteni fizetős appokat versenyt nem a droid nyeri meg nem is az iphone hanem a bb.... az android nem a legprofitábilis platform fejlesztési szempontból...
-
gaben88
őstag
Dead Space-re nagyon kíváncsi vagyok! Remélem minden WP7-en elérhető lesz!
-
zoleetag
csendes tag
Mikor S40-es Nokiám volt akkor a Symbian^1-re fejlesztettek nagy erőkkel, mikor végre meg vettem egy Symbian^1-es Nokiát akkor jött a Symbian^3 és arról szólt minden. Most mikor meg végre vettem egy Symbian Anna készüléket akkor meg újra az S40-eseket kezdik el fejleszteni meg az új WP7-eseket (amivel nincs is baj, mert jobb, modernebb stb.), szóval a lényeg hogy valahogy mindig sikerül új alakítaniuk a dolgokat hogy kicsit megszívjam :S
(de attól még ha telefon akkor NOKIA
) -
Lirion
addikt
Ezt örömmel hallom. Jó, hogy sorra jelennek meg a nokia only cuccok, máskülönben nem lenne előnyben wp7 téren a többi gyártónál. Erre az előnyre pedig bizony nagy szüksége van a cégnek..
-
hunter84
aktív tag
Miért akartok más telefonon ilyen játékokkal játszani? A Nokia állapodott meg az EA-vel, nem a pl. HTC vagy Samu.
Vegyetek szépen Nokiát.
-
Kumite
aktív tag
-
Воланд
titán
Hát igen, a Windows Phone-nál nem a rendszer fog széttöredezni, hanem az egyes gyártók által nyújtott plusz szolgáltatások, programok között lesznek nagy eltérések.
-
Blyan
félisten
válasz
Valentino K.
üzenetére
Vagy csak sokára.
(vagy csak fű alatt) -
Valentino K.
senior tag
Tehát ha jól értem, akkor a többi WP7 telón nem lesz elérhető pár játék...ez nem valami jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy csak fű alatt)