- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
LOL
ez meg mi ez?
meg szerencse, hogy nem hivjak Tomb Raidernek -
Ghostface
senior tag
A készítők is elmondták hogy ez nem Tomb Raider (ezért is Lara Croft a címe), csak egy kis játék az "univerzum" rajongóinak a következő Tomb Raiderig.
Ettől függetlenül igazad van, a pénz úr. Ha valami más karakterrel, más címmel jelentetik meg biztos nem figyelnének rá ennyien, és nem beszélnének róla ennyit. Szerintem ha sikeres lesz még folytatása is lesz, csak költsük a pénzünket.
Engem egyébként érdekelne csak épp nincs Steam accountom, és nem is fogok ezért csinálni. Remélem be lehet azért szerezni majd máshonnan is. -
Gude
senior tag
Ok,hogy nem Tumb radír,de ez így lara croft megerőszakolása némi pénzért.
Az én véleményem nem mindenki véleménye
-
Psych0
őstag
wow diablós lara.
-
DeFranco
nagyúr
Ez nem Tomb Raider. Ez Lara Croft. A kiadó el is mondta, hogy nem egy új Tomb Raider részt hoztak ki, ezért is más a játék neve. A főszereplő ugyanaz csak.
KB mint ha lenne egy Super Mario FPS, vagy egy Duke Nuk'em RPG. Ettől lehet jó is, rossz is, legális, ha valakinek nem tetszik, de ezt kalkuláljátok bele.
-
ferencka
tag
ne haragudjon egy tomb raider fan sem de ez a game nagyon gyengére,laposra,ócskára......................sikeredett.
-
Gude
senior tag
Ez már nem az igazi Tomb Raider.Nagyon el lett cseszve
.......Finoman fogalmazva
em tetszik
-
ysoltee85
aktív tag
lassan vennem kell megint pontkártyát, a kérdés már csak az hogy vajon mennyibe fog ez fájni?
-
blazsey2
senior tag
Larát nagyon szeretem úgyhogy jöhet
-
Sicilian
addikt
Nekem ez tetszik, várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest