Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
Gondolom majd "hagyatkozz a pixel 7-ed reverse wireless töltőjére nap közben míg elmész fürdeni edzés után" vagy valami hasonló trendi marketing bs lesz a mentség a kicsi akksira
-
czandor
csendes tag
Ami extra lenne ebben az órában, az a Fitbit integráció. De 1 napos üzemidővel azt nem lehet kihasználni (alvás monitorozás, és alvás közbeni mérések)
-
fairi
őstag
Fő baj inkább az akksi ha akarunk megbizható két napot akkor legalább 500 mAh kell.
Nincs mágia, használod a ficsőröket akkor 300 mAh alig lesz elég 1 napra. -
Háátőőőőő. Ilyen se lesz itthon. Sense 2, foglak-duglak!
Nem az árral van baj (úgy önmagában nézve persze azzal is), de ne b_szzatok már fel, hogy egy elvileg high-tech cég 2022-ben is 2018-as hardverrel dob piacra egy terméket. Ilyenért szerintem nem szabad fizetni.
-
dajkapeter
senior tag
És én még a HW watch gt 3 pro-t sokallottam
-
jacis
nagyúr
Ezzel a procival elég pofátlan az az ár.
-
Wesiz
tag
ha ennyire régi processzort használ a goggle és mégis ennyire drágán adja akkor remélem tudnak valamit és brutál jól optimalizáltak, máskülönben olyan bukásra számítok mint a pixel slate (tablet) kapcsán amikor kijöttek intel celeron procival 2018ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nem túl friss lapkakészlet és a visszafogottnak tűnő akkumulátorkapacitás ellenére nem szerénykedik a gyártó az árazással.
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest