- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Magisk
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
Milyen templom és milyen oltár? Meg pontosan hol? Templom nincs is odaát, oltár mögötti átjáró meg aztán pláne nem. Oltárnak kinéző akármit egy helyen találtam, a jobb felső sarokban lévő lávás részen, de ott nincs semmilyen átjáró, csak egy marha nagy forge, pont olyan mint amilyen az end of time-ban is található az armory-ban. Pont ugyanaz a szerepe is. Egy marha nagy kemence/olvasztó, nem átjáró vagy kapu sehová. Szerepe ennek a kemencének lesz még a boszi okán is meg itt kell felhasználni a weresheep gyapjúját is.
A helyszínen talált tekercs majd a kastélyt lezáró kék erőteret nyitja. Máshová nem jó és nem is kell.
Neked a dutyiba kell elsősorban eljutnod, mert ott a boszi, másodsorban meg leverni a főgenyót és aztán tenni amit a program ott mond neked (amint meghalt a király figyelj a szövegelésre mert elmondja mit kell tenned). A dutyiba bejutást meg két különböző forrásból is megtudhatod. Az egyik egy nyúl akit ki akar nyírni egy hóember (ez a nyúl alternatív bejutási lehetőséget is mutat a kastélyba), a másik meg az első fogoly akit kiszabadíthatsz a három közül (már az első akibe belebotlasz ha mész a pálya szélén felfelé). További információk találhatóak a potenciális veszélyekről a kezdeti szakaszon megtalált halott imp-ek mellett lévő jegyzetekben és könyvekben.
A rot-ot mindig el fogja kapni a karaktered amíg nem tanulja meg a tenebrium skill-t és a kezébe vesz vagy magánál tart olyan eszközt amiben az van. Megoldás már többször említve volt (egy feladat amit a városban vehetsz fel és a troll királyt érinti, illetve az immaculate falu egyik épületében "eldugott" könyv elolvasása). Az egész játékban amúgy én egyszer találkoztam csak ellenséges shambling mound-dal aki ellen a bot használandó, de mivel gyengus ellenfél volt így nem pazaroltam rá a botot, noha én is összeraktam egyet de aztán ment is az otthoni dobozba.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest