- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Top cat
addikt
válasz Trailblazer #78948 üzenetére
Az értékelés nem sokat jelent. Lehet, hogy eddig nem volt gond vele, de most olyan élethelyzetbe került, hogy kell a pénz és ezt találta ki. Egyébként máshol is trükközhet, jófogás, facebook....
Először finoman kellet volna. Felhívod és elmondod mi a helyzet. Szeretnéd visszakapni a pénzed. Aztán a reakciójától függően tovább cselekedni.
-
Cs1csó
félisten
Mekkora a bizalma az embereknek az ilyen "noname" telefonok iránt? Van pár márka az árukeresőn is ami számomra nem túl ismert: AGM, Aligator, Allview, Doro, Homtom stb.
Nincs okostelóm de követem a piacot és jelenleg - 1-2 éve - már a Xiaomi az ami ár/értékben viszi a prímet, de ez a márka az elmúlt években biztonyított.
-
Trailblazer
veterán
válasz Cs1csó #78968 üzenetére
A Xiaomi tényleg bizonyított, és akinek számít, a modderek, custom rom-készítők kedvence. (Nekem 2017 óta megszakítás nélkül több modelljük is volt, idén januárban váltottam óriási akkukapacitása miatt egy bizonyos Samsungra.)
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
TaaT
nagyúr
Akinek nagyon kevés pénze van és nem ért a telefonokhoz az megveszi az ilyen noname telefonokat is, ha szerencséje van lehet még használhatók is.
"Nincs okostelóm"
Ismeretségi körömben kettő ember is van akinek nincs okostelója, de ez ezért fura így 2021-ben.Xiaomi (vagy ahogy egyik kolléganőm ejti: sziámiáú) jó telókat gyárt, a Mi 11 Ultra nekem is tetszik.
Give them hell Ukraine!
-
Chaser
legenda
legtöbben csak a speceket nézik és az árat mellé, de lehet gyakorlatban már a leghitványabb alkatrészek kerülnek a csodafonba - akku, kijelző, anyaga -
addig nem jutnak el, hogy ezeknek az os lenne az egyik lényege - és annak optimalizálása az adott hw-re -
ezért van a sz@razandroid' kezdetű sztori egyebek mellett - és persze mert minden sz@rt rá kell pakolni, amitől awin is ugyanúgy összehányja magát egy idő után -
nyilván ő is rájött mekkora hatalmas üzletet csinált, úgyhogy átadná másnak a lehetőséget ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Cs1csó
félisten
Na igen én még tartom magam (így is túl sokat kockulok )
De ha lesz akkor jelenleg Hókuszpók macskája a befutó, mert bizonyítottak. Persze figyelni kell a piacot, mert kérdés meddig tartják a szintet. (az ár/érték bajnokit)
Anno vagy 5 éve a DOOGIEE volt egy ígéretes (olcsón jót) de valahogy nem tudtak túlnőni magukon és a Xiaomi is a fejükre nőtt.
Vagy egy éve voltam az Edigital egyik boltjában - terméket vittem vissza mert nem vált be wifi jelerősítő volt végül inkább egy új router lett a megoldás - és a csóka mondja, hogy mutassam az email-t mert ott küldték el a számlát mondom hogyan, hát az okostelómon mutatom a kis 3k-s Alcatel-t erre a válasz: drogkereskedő vagyok? mert azok használnak még "eldobható" telefont.
Tartok az okostelótól a butafont is mindig leejtem...
-
koby11h
őstag
Aha:
- Ja, 2 éve voltam Horváthba, ekkora halat fogtam!
- Ekkora volt, de aztán a felét levágták. De legalább nem hiába mondják, hogy töketlen vagyok!
- Hogy 1 milliárdért mennyi autópályát építünk? Hát úgy ennyit, vagy a felét, attól függ vissza kell-e fizetni...
- Putyint ismerem-e? Naná, ennyire álltam Tőle! Haver!De még mekkorákat!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #78972 üzenetére
a dogyi' az nem volt xiaomi szinten sztem soha
tipikus specekben jók, gyakorlati használat problémás
azért pár éve van már, hogy lecseréltem a kis buta sharpomat okos xiaomira
első a redmi 1 volt...pici volt, eladtam, utána note 1 három évig..akkor ráültem és azt nem tolerálta ( : de egyébként is elfáradt már benne pár dolog, de nagyon szerettem - világító piros "gombok" :d -
azóta a note 4 van, negyedik éves
már hiányozna az a tudás
és ezen még van 7 színű értesítő rgb, az is hiányozna a következő xiaomiról, tudtommal már egyik új modell sem tudja
egyébként legtöbb üzlet már defaultnak veszi hogy neked/nekem/mindenkinek az van
nemrég volt egy jó móka, mondok' magamnak veszek bp bérletet a k&h mobil bankjában - sűrűn használom gond nélkül -, ne kelljen ilyenre papírt pazarolni ha nem muszáj
első nekifutásra kakukk, pénzt levonta, bérlet nincs
telefon, hűha, kérdezgetés...volt ilyen ma több is, próbáljam meg, visszaküldik az árát az elsőnek nyilván
másodjára siker...de bazzz, gondoltam én naivan kapok egy pdf-et amit lehet majd "csippantani"
de nem ( :
be kell lépni a netbankba, ott rábökni a menü gombra, ott bérlet, bérletre megint rábökni, és ott kiválasztani milyen módon akarom beolvasni
ha belegondolunk, ez teljesen életszerű egy tömegben ((( : - és a netbank az elég gyorsan kioffolja magát helyesen, ha nincs aktívan a kijelzőn, tehát nem lehet előre sem megnyitni, meg mondjuk menet közben ha jön a metrón ellenőr és nincs lefedettség, ugyan hogy lépek be az alkalmazásba :d stb -
ráadásul többször az fogadott, a bérletet más eszközön vásásroltam, nem érvényes, csináljak ezt meg azt
mondom ez katasztrófa, felhívtam őket megint, ügyintézős néninek elmondtam kb .mondjuk úgy ez nem túl életszerű, nem tudom ki tervezte, de lehet még nem látta pl a nyugatit vagy egyéb forgalmas metrókat
visszaadták az árát annak is, és a bérletet is megtarthattam :d - legalábbis ott van az alkalmazásban és érvényes -
csak egy kicsit "nagyon okos" a bérlet, és ebben az esetben nálam csak nehezített mindent, nem könnyített -, de nem tudom elképzelni hogy ez bárkinek "könnyít" az életén
de pl egy businessnél az azonnali átutalás miatt már lehet kp helyett bankolni' is, működik
és a gps és navi is nagyon hiányozna, párszor eltévedtem volna már a nagyfaluban'
no meg a jó fényképező - ami annyira ennél még nem is jó, de tud jó képeket lőni ha olyanok a fényviszonyok -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Cs1csó #78972 üzenetére
Évek óta jól teljesít a xiaomi, csak nehogy nekik is a nyakukra lépjen az usa mint a huawei-nek.
Nekem 2016-ban egy Mlais MX Base azaz egy noname telóm volt. Hát papíron minden szép és jó, de a valóságban kiábrándító volt, meg a vám is megfogta (+10.000ft). Aztán hibás lett az érintő (0,5 cm2-en), és elkezdett döglődni az aksi, pótalkatrész meg nincs mert egy noname teló. Akkora felüdülés volt 2019 elején egy Galaxy S9+-ra váltani hogy nem is tudom leírni.
Szüleimnek egy Xiaomi Mi A2 Lite-ot és egy Huawei Mate 10 Lite-ot vettem, egyenként 20.000ft-ért. Mindegyikre ment egy kijelzővédő fólia és tok. A legolcsóbb és legstrapabíróbb megoldás egy márkás használt telefon tokkal és védő üveggel.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #78983 üzenetére
családba' vettem kettő db redmi 7a 2/32-eset valamikor régebben, akkor xiaomi kuponnal együtt 27e/db-ért - ebben benne volt egy szilikon hátlap+beugró headset -, kupon nélkül tartozékok nélkül volt 30e/db akkor
semmi extra, teszik a dolgukat
azokhoz képest meg pl egy ilyen redmi note 8 60e-ért atomerőmű
de náluk van választék rengeteg 50-100e-ig is, csak győzd kiválasztani, ma sztem ez a legnagyobb ajuk, a túl sok modell
anno ezt nem spilázták túlszerk:
és elég sokszor leejtettem a note1-et és note4-et is - általában lábbal azért megfogom :d -, de volt hogy nem
szilikon tok rajtuk, note4-re már tg-t se tettem, note1-re anno igen
az meg fogta magát egyszer asztalon vagy ágyon és berobbant, azóta semmilyen fóliát nem rakok a kijelzőre, mégsem úgy néz ki a negyedik éves note 4-em mintha kutya szájából húzták volna ki, pedig egy tisztességes lakás felújításhoz is asszisztált
szóval biztos találsz 70e ft alatt is újan xiaomit, akár jóval alatta is, attól függ mire kellszerk:
redmi 9 4/64 mtk soc 52e
ák-n kb 300 értékelés, amik zöme mind pozitív
és van ahol még olcsóbb is 4-5e-rel és nem nimand bolt és megadják a két év gart[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz #90088192 #78981 üzenetére
Ja, csak kevesen szedik ki az infraszűrőt
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Lehetne...
Csempéről annyit, hogy Zoltán nézegetett egy időben házakat.
Az egyik tele volt így csempetörmelékkel meg falon fent lévő csempével, ő meg megszólalt, hogy a csempéket majd kiárulja vagy 200 ezerért. Még két láda sörben is akart velem fogadni, hogy elmennek a csempék 200 ezerért, de végül nem vette meg az épületet.Ez volt az az ingatlan
https://clanl4.net/uploads/images/1556387509_ingatlan.pngInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Dr. Romano #78911 üzenetére
Sajnos igazad van. Nagyon durva, hogy hibás kártyák is már majdnem többe kerülnek mint féléve hibátlan állapotban.
Mikor nekem kinyiffant a GTX960, megsütöttük és ment még 1,5 napig, azalatt a 1,5 nap alatt is tudtam nagyon jól, hogy én ezt a kártyát már biztosan nem fogom eladni.Trailblazer : 650, 560... Hát igen, ez még akár elírás is lehetne (de nem mindegy ugye) de az, hogy nem működik...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Ez egyébként egy nagyon jó telefon. Fogtam már ilyet.
Eleve strapabíró por, ütés és vízálló, de 6GB RAM van benne, 128GB belső tárhely, és bővíthető. Az aksija meg valami brutálisan durva, hogy milyen sokáig bírja.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #78969 üzenetére
Nekem Honor V20-am van, imádom. Bár a kevesebb Mpixel ellenére a Lumia 630-as szebb képeket készített.
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #78982 üzenetére
Pár éve néztem meg a sorozatot, nagyon tetszett
-
-
Zolás
addikt
Rönó megáll(t) az udvarban, azt adjá pénzt és vigyed innen.
Természetesen nemlopott, garázsban dohányzott hölgytulajtól eladó, kívánt km állásra tekert órával. Katalizátort hozzál magaddal, azt má eladtuk a Tibiéknek tavaly.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest