- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Engem most jól átbazseváltak egy hibás vga-val (kép ugyan van, de semmilyen driverrel nem lehet életre lehelni), helyi versenyző volt. Gondolom, a pénzemnek "kiss goodbye" van, egy negatív értékelést azért nyomtam rá.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #78905 üzenetére
Milyen VGA?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
mpo
veterán
Ez a legjobb!
Jön a 16 milliárdos oltáskampány, nagy kék plakáton:
Ha már a papok is kérik a vakcinát, te miben bízol?
Ez a rajz OV-t ábrázolja a plakáton, ahogy mutatja, merre van az oltópont.
Az extra a zászlón a Sino-ból szerzett offcsór hasznot jelenti.Ha érted, akkor már elavult.
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz Trailblazer #78910 üzenetére
Manapság a hibás kártyákat is szinte egyből megveszik,
Ki tudja mennyi megy vissza azonnal az apróra később jól működőként, vagy """jobb esetben?""" megsütve zombiként.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
envagyok
veterán
válasz Dr. Romano #78911 üzenetére
Igen.
Kb amennyiért 6-9 hónapja kis szerencsével hibátlant vettél. -
-
Trailblazer
veterán
válasz Dr. Romano #78911 üzenetére
Én ezt értem, de ez nem hibásként volt hirdetve. Működőt szerettem volna a kettes számú gépbe, ami mostanság épült. Ha tovább is adnám (amit passzolok, mert gőzöm sincs, mennyit lehetne "kármenteni" belőle - vélhetően nem érné meg a hirdetgetéssel járó vesződséget), jelezném, hogy nem jó.
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #78914 üzenetére
Azért a pofám leszakad.
Ráírtál a tagra, hogy ezt mégis hogy? -
-
-
Trailblazer
veterán
Mi értelme a várhatóan indulatos szókaratévá fajuló hívásnak? Pont eleget idegeskedtem miatta. Kapott most egy negatívot, amint lezárják az értékelést. Meglátogatni sem opció, mert nem tudom, hol lakik, valamint nem vagyok hajlamos az önbíráskodásra.
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
válasz Trailblazer #78920 üzenetére
Önbíráskodásról szó sem volt, csak személyesen mindjárt nincs akkora arcuk az ilyeneknek.
Postázást nem vállalok.
-
válasz Trailblazer #78920 üzenetére
Ugyanaz, mint SMS-t írni neki...ű
Ha nem feltételezel átszabást, akkor esetleg visszaveszi a kártyát.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Tim82
félisten
Én csak az egyben maradtakat tettem fel ingyen elvihetőre... de törmeléket?
Pedig: [link] ...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
patomi
őstag
válasz Trailblazer #78927 üzenetére
Furamód a hirdetést is törölte. Korrekt egy figura .
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
válasz Trailblazer #78927 üzenetére
Azért kellett volna felhívni, hogy akkor WTF
@Tim82 : Tök jó Bár nem hiszem, hogy tőlem bárki megvette volna ilyen célra
-
válasz Trailblazer #78931 üzenetére
Akkor legalább valamit érezne abból, hogy mit csinál...
-
-
senior tag
válasz Trailblazer #78931 üzenetére
Szia!
Miért nem jelented a hirdetést és leírod a történteket? Az értékeléssel az a probléma, hogy így adhat neked bosszú negatívat is, és az gondolom neked jobban fáj mint a negatív neki.
essexboy
-
envagyok
veterán
válasz essexboy #78940 üzenetére
Ezt a bosszúnegatívot valahogy kontrollálni kellene az oldalnak.
Múltkor nekem is adtak egyet mint vevőnek, mert jogosan kapott az eladó tőlem. Nem azt kaptam amit ígért.
Az oldal erre azt írta, egyezzünk meg.
Szóval ha a vevő kifizeti a terméket, akkor hogy tudná már átverni az eladót, vagy miért járna neki negatív?
Párszor volt már, hogy 0 értékelésestől úgy vettem a cuccot, előre küldte.
Na ha azután nem fizettem volna ki, akkor lenne jogos. -
gban
Közösségépítő
válasz Trailblazer #78942 üzenetére
Szóval ha a vevő kifizeti a terméket, akkor hogy tudná már átverni az eladót, vagy miért járna neki negatív?
Pl. szólsz hogy rossz és visszaküldesz egy másikat ami tényleg rossz, vagy szólsz hogy rossz csak azért mert meggondoltad magad, ez esetben mondjuk az eladónak csak a posta bukta vagy később tudja csak eladni, stb., szóval ennél azért árnyaltabb a dolog...
Postázást nem vállalok.
-
senior tag
-
cof
veterán
válasz essexboy #78944 üzenetére
Ebay-en sem tud az eladó negatív értékelést adni. A vevőnek egy dolga van, fizetni, persze ott könnyen ellenőrizhető a PayPal fizetés miatt. De ha egy ilyen szituációban bebizonyosodik itt HA-n, hogy a vevő fizetett, nem fer hagyni a negatív értékelést eladói oldalról.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
válasz envagyok #78936 üzenetére
Feljelentéssel az a baj, hogy nem bizonyítható, hogy tudta, hogy hibás. Különben azt érdemelné, mert ezek 90%-ban csalók. @Top Cat-nek van igaza...
@berek21 : LOL , igaz
@gban : Ha másikat küld vissza, akkor már lehet lopás, vagy csalás... Ahhoz már fullhülye vevő kell
-
Trailblazer
veterán
válasz Top cat #78938 üzenetére
Viszont ha nem sorozatcsalóról beszélünk - márpedig a csekély számú értékelése alapján ez a helyzet - kérlek meséld már el, hogyan lehetne visszaszerezni az elvesztett 15 ezer ft-ot! Ugyan erre egy esetleges rendőrségi feljelentés után is csak irreálisan kicsi esély lenne, de mégis kíváncsi lennék a módszerekre.
Egyébként a neki adott negatívom meg sem jelent az adatlapján. Nem tudom, miért, talán le sincs zárva az értékelés az illetékesek által.
-
válasz Trailblazer #78948 üzenetére
Ha sorozatcsaló, akkor se nagyon kapod vissza, csak segíthetsz rács mögé juttatni.
Akit felnyomtam, annak mostanában lett meg az ítélete (korábban meséltem hogy 273 sértett), és valami csoda folytán pár ember talán kap vissza valamit.Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest