Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- One mobilszolgáltatások
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
Nekem 10/10ből mindig megvan a max... Csak néha megszakad.. Elvileg router hiba, mert az nem akar újracsatlakozni (beállítani meg nemtom hol kell azt h kényszerítse az újracsatlakozást).. Manuális csatlakozás esetén minden oké. Ez átlag napi 1x fordul elő.
Online játékot nem játszom, szóval a ping nem fontos (sokan erre panaszkodnak digiLAN esetén) csak a kvázi folyamatos max sebesség.. az meg szerencsére megvan

Havi 2500-ért nagyon is örülök
/BP, VI./ -
Efbialy
tag
Tudod szerintem az a baj, hogy ha jól értem te Debrecenbe laksz(netezel), én pedig Pesten, és ha minden igaz akkor ugyan digi a szolgáltató mind a kettőnknél, de valahogy még se teljesen ugyan az, tehát szerintem ne keverjük őket össze, külön van egy debreceni digikabel meg külön az ország más területén lévő digikabel, ja és a digikabelt se keverjük össze a digiTv vel mert az is más.
Úgyhogy egy szó mit száz nem ugyan azok.
Ja és ha még sincs igazam akkor elnézést kérek mindenkitől -
corlagon
senior tag
Csak éppen nagyon ingadozó a sebesség, és a feltöltés soha a közelében sincs a névlegesnek. Emeleltt a kimaradások is gyakoriak, és néha idegesítően hosszúra is nyúlnak. Ismerős tapasztalata Debrecenből a Böszörményi útról, aki egyébként Chello-ról váltott...
Ez meg az enyem: kb 3 honap alatt semmilyen ingadozas vagy kimaradas nem volt, az upload 22-23 megabit 24/7, es ugye ha nem tetszik akkor pá, mert nincs huseg sem
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom...
Felfelé engednék őt váltani, de az akciós árat csak új előfizetéskor kapná meg. Szerintem a Chello Silver-t kapná meg 7500.-ért. Bár ő meg pont azt mondta hogy így nem akarja.ProEvoFan: Szerintem azért kérdezték, hogy miért sokallod a 7500.-at, mert eddig ugye fizettél 6000.-et az 5MBit-ért, akkor most 7500.-at miért sokallasz a 10MBit-ért?
Ja, és azt se felejtsd el, hogy még akkor is csak 2 év hűséggel lesz akciós az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Könyvajánló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen széket vegyek?
- Két kézzel markolt a "bling-zsákba" a Thermalright
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ja, és azt se felejtsd el, hogy még akkor is csak 2 év hűséggel lesz akciós az ár.