- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#32839680 #61 üzenetére
Én is akkor raktam össze az alul látható konfigot(2017 nyarán), s ennek ellenére kihoztam 300 ezerből(csak magát a gépet persze). Ramból meg szintén az adatlapomon látható 16 gigás G.skill kitet vettem 140 Euróért, mikor még drága volt, Amazonon G.Skill Aegis 16 gigás 3000 Mhz-eset meg most épp 80 Euróért árulják. SSDk is olcsók lettek, én 140 Euróért vettem még a 500-as Sandisket bele, most fele áron kapható az is.
Igazából nem bánom, hogy nem drágább konzolt vettem, most is gondolkodom éppen, hogy eladom lehet, mert egyszerűen nem használom. Főleg most már jönnek ezek a címek is PC-re, már tényleg max csak 1-2 játék érdekelhet róla(pl. Ghosts of Tsushima).
-
válasz
#32839680 #58 üzenetére
Nem kell 600 ezerért PC-t venni. Én haveromnak karácsonyra raktam össze egy gépet kb. 150 ezerért egy Ryzen 1600 RX 580-as kombóval, ami FHD 60+ FPS-re a legtöbb játékra elég. Persze ha valakinek a nagyobb felbontás a fontos, akkor jobb választás lehet az egyik az erősebbik konzolok közül.
Amúgy én most 40 FPS-re lockolva Battlefield 1-ezek laptopon, mert nem tud többet kisajtolni belőle a CPU. Nem mondom, hogy a legjobb élmény, mikor visszaesik hirtelen 27-30 köré, de meg lehet szokni és így is tudom élvezni a játékot.
-
Ezt melyikük írta? Mert én nem találom.
Amúgy ilyen játékoknál simán jó a 30 FPS, pedig én 144Hz-es Freesync monitoron is játszom. És motion blur se kell hozzá, az az első dolog mindig, amit kikapcsolok. Nyilván azért azt kár tagadni, hogy azért a 60 FPS az persze még jobb lenne és elvárás is PC-n, de ettől nem félek, mert eddig a legtöbb játékot meg tudták buherálni, hogy fusson több FPS-sel. De szerintem messze nem olyan tragikus 30 FPS-sen játszani, kivéve, ha az instabil vagy szabálytalan frame pacinggel küzd.
-
Ez mindenképpen jó hír, a Doomban már megmutatta a Vulkan API, hogy tulajdonképp még gyorsabb is a DirectX-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest