Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#32839680 #61 üzenetére
Én is akkor raktam össze az alul látható konfigot(2017 nyarán), s ennek ellenére kihoztam 300 ezerből(csak magát a gépet persze). Ramból meg szintén az adatlapomon látható 16 gigás G.skill kitet vettem 140 Euróért, mikor még drága volt, Amazonon G.Skill Aegis 16 gigás 3000 Mhz-eset meg most épp 80 Euróért árulják. SSDk is olcsók lettek, én 140 Euróért vettem még a 500-as Sandisket bele, most fele áron kapható az is.
Igazából nem bánom, hogy nem drágább konzolt vettem, most is gondolkodom éppen, hogy eladom lehet, mert egyszerűen nem használom. Főleg most már jönnek ezek a címek is PC-re, már tényleg max csak 1-2 játék érdekelhet róla(pl. Ghosts of Tsushima).
-
válasz
#32839680 #58 üzenetére
Nem kell 600 ezerért PC-t venni. Én haveromnak karácsonyra raktam össze egy gépet kb. 150 ezerért egy Ryzen 1600 RX 580-as kombóval, ami FHD 60+ FPS-re a legtöbb játékra elég. Persze ha valakinek a nagyobb felbontás a fontos, akkor jobb választás lehet az egyik az erősebbik konzolok közül.
Amúgy én most 40 FPS-re lockolva Battlefield 1-ezek laptopon, mert nem tud többet kisajtolni belőle a CPU. Nem mondom, hogy a legjobb élmény, mikor visszaesik hirtelen 27-30 köré, de meg lehet szokni és így is tudom élvezni a játékot.
-
Ezt melyikük írta? Mert én nem találom.
Amúgy ilyen játékoknál simán jó a 30 FPS, pedig én 144Hz-es Freesync monitoron is játszom. És motion blur se kell hozzá, az az első dolog mindig, amit kikapcsolok. Nyilván azért azt kár tagadni, hogy azért a 60 FPS az persze még jobb lenne és elvárás is PC-n, de ettől nem félek, mert eddig a legtöbb játékot meg tudták buherálni, hogy fusson több FPS-sel. De szerintem messze nem olyan tragikus 30 FPS-sen játszani, kivéve, ha az instabil vagy szabálytalan frame pacinggel küzd.
-
Ez mindenképpen jó hír, a Doomban már megmutatta a Vulkan API, hogy tulajdonképp még gyorsabb is a DirectX-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest