- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #91 üzenetére
mondtam otthon, nem akarok használt kártyát.. (tudom, volt már anno, lesz is még ) a Pascalok ideje lassan lejár.. akárki akármit mond, ezt fogja tolni az nV szoftveresen úgyis...
mert ugye milyen érdekes, anno az 1070 elég volt 1440p-re és néhol még a 4K-ba is belekóstolt... mára sehol nincs. FHD-ra elég.. de ott sem mindenhova.. ( és itt nem az új, optimalizálatlan játékokra gondolok )
persze, tudom, mindig van vki, akire ez pont nem igaz... hát rám pont igen...
és ugye újonnan meg főleg nem éri meg számomra az 1080Ti....meg ugye azt is beszéltük, itt másabb a Black Friday.. itt van értelme
... perpill a 2070 459 font... az ASUS TURBO... ha 399-re lemegy egy BF-re, akkor nagyon is BB lesz a kártya... de legyen 420...
a 2080 689....Zotac Blower... nekem az ACE4 miatt az is nagyon jó...persze kérdés, lesz-e elegendő kártya.... mert ugyan sokan mondják, hogy nem vesznek, mégis hetente hiánycikk a 2080/Ti az itteni online boltok polcain
-
- = Zk = -
félisten
hihetetlen, hogy amit Te látsz, az nem úgy van... beismered, hogy mi van, mégis pattognak rajta... mintha nem is olvasná az "előzményét" bárminek is
mivé lett a néha jó napokat is megélt PH...am én is a saját szememnek hiszek... persze tudom nálad hol van a kutya elásva, Te is tudod... épp ezért is tettem fel egy kérdés, de b@sztál válaszolni rá...
hogyhogy nem 2080 lett, ha már 1080Ti... 5-7%-kal jobb és ugye jönnek a folyamatos hotfixek.... szal lesz ez még több is...
-
- = Zk = -
félisten
hmmmm....ez elég érdekes számomra....
1070-et váltanék, mint azt már kitárgyaltuk másik fórumban és oda a 1070 harmat 1440p-re... csóri...
néztem "friss" teszteket a 2070-ről, de eléggé.. vegyes képet látok... driverre gondolok én is... (ezért is jönnek a sorozatos "hotfixek" ) -
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #42 üzenetére
ha-ha
gondolom akkor az is kizáró tényező, hogy egy AMD Dragon házban van az intel+nV konfigom...voltaképp az RTX 2080 is csak 1(-2) hajszállal gyorsabb, mint az 1080Ti...persze az árazás kicsit másképp alakult.. Ti vs Ti-ről nem is beszélve ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest