- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
köszi, ismertem a trükköt, csak van, hogy kb 2-3 hétig haza sem jutok, addig a gépnek meg szolgáltatnia kell szorgosan ... és amint van rá mód, hogy egy apró ámde annál bosszantóbb problémától megszabaduljon az ember elfogadható ráfordítással, akkor felmerül a jogos kérdés, hogy "miértisne?"
a kérdés továbbra is áll, a cikkért viszont köszi ;)
-
G4ng3r
tag
Pontosan.
Csak megjegyeztem,hogy ki lehet szedni,ha valakinek "bántaná a szemét".
Én sem javaslom a kiszedését.Ezt például nem lett volna olyan nehéz dolog megcsinálni,legalább valami pattintós megoldással.Plussz el tudnám viselni,ha az a műanyag a rács mögött(nem is tudom mi,talán merevítés) is eltávolítható lenne.(az tényleg csak fűrésszel oldható meg)
Na jó nem elégedetlenkedek tovább,elvégre nem egy Stacker kategóriájú házról beszélünk,örüljünk,hogy legalább van ilyen ennyiért.Egyébként tudsz valamit a plexis oldallapról?Expertnél forgalmazzák esetleg?
Mert nekem még nem nagyon sikerült ráakadnom sehol,csak a CM honlapján láttam eddig.Illetve már látom,hogy nincs az expertes terméklistában...
Csak egy tipp kellene,hogy honnan lehetne szerezni/rendelni. -
G4ng3r
tag
Hát igen,csak le van hajtogatva.
Egyszer szedtem csak ki én is,és úgy láttam,hogy mégis jó,hogyha benne van,és vissza is tettem.(úgy vettem észre,hogy az a szivacs kicsit visszafogja a ventit,de az a fránya por...)
De jobb nem túl sokat hajtogatni a rácson azokat a pöcköket mert szerintem elég könnyen eltörhetnek.
2 hét után tisztán látszott a porfogó szivacs közepén a cooler masteres címke helye,a többi része már sárgább volt a portól.
Úgyhogy CM690 tulajok hagyjátok csak bent a szivacsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Napelem
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged