Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Whysperer

addikt

válasz schawo #897 üzenetére

Azért, mert nem a Whisper elemző topicban vagyunk ,hanem gondolom nem csak Én létezem a világon aki dolgozik a gépen és fentebb más is írta,hogy attól még,hogy gamer a marketing megnevezése nem mindenki gamingre használ egy ilyen cuccot. Másik meg hülye lennék áramot fizetni otthon csak hébe hóba megy itthon,ha nem tudtam bent befejezni. schawo továbbá nem bohóckodok ,hanem otthon elvannak vel ea gyerek. De eddig mire váltottam volna 6700-ra vagy 7700-ra vagy 8700. kella francnak. annyival nem vagyok előrébb ,de ahogy írtátok itt azért 3700x-en már elgondolkodtam ,de jó tanácsoknak hála 3900x is elagyalok schawo amúgy a 4770k-t kb 5 hónapja nyúzom cask és azért vettem ezt mert 40.000 volt egy baráttól az egész mikro meghalt az előző gépem,de gondolom ott kellett volna hagynom. fél évet nyúzni egy 4770k-t 40.000 Ft-ért szörnyű vétek. Szégyellem is magam érte ne aggódj 8)

Csak belső, mert a 3700x nagyon bejön így a hírek alapján. --- nekem is az tetszik ki jó gép.

• BiP

nagyúr

válasz schawo #897 üzenetére

Ezt már csak ő tudja, nem is akarom személyes(kedés)be elvinni a témát.
    Az biztos, ha én az otthoni gépen renderelnék céges dolgokat, vagy bármi olyat, amiből pénz jön be, már régóta ryzenem lenne a + magok miatt. Tuti lecsaptam volna azonnal, már az első szériából egy 1700x-re (hogy egyben költséghatékony is legyen). A kezdeti gyerekbetegségeket a tavaszi megjelenés után nyárra fixálták is, tehát még intelesként is kockázat nélkül lehetett már váltani 2 évvel ezelőtt. Ráadásul árszintben gondolkodva szinte "bagóért".
    Nekem 4790K-m volt, amit tök szerettem, de amikor némi szerencsével, de gyakorlatilag aprópénzből (értsd 10e Ft alatt) tudtam váltani 6700k-ra, megléptem. Főleg, hogy valamivel gyorsabb is. Azóta (még) nem cseréltem, de mivel nem renderelek, kényszer sincs :)
    Csak belső, mert a 3700x nagyon bejön így a hírek alapján.

Új hozzászólás Aktív témák