- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lycanthrope
csendes tag
Az az Atlas nagyon jól variálható. Két kamrás, akár melyikbe rakható az alaplap, és az alaplaptálcát kivéve kapunk egy testbench-et bekapcsoló gombbal, ventilátor felfogatóhelyekkel.
E mellé pedig tágas, hatalmas plexi oldallapal, alumíniumból, szabályozható világítás, és nem is irreális az árcédula.
Kíváncsi lettem!
-
Garada
őstag
Nem az én ízlésvilágom de valakinek biztos tetszik
-
he7edik.
addikt
-
vittorio7
őstag
Szép kellemes darabok.
-
Televan74
nagyúr
Számomra tetszetős házak jönnek megint a Bitfenixtől. Nekem már volt kettő Shinobi, de lehet megint bevállalok egyet 30.000Ft környékén.
-
Ledsor kicsit lejött a helyéről a videoban! Ötletnek nem rossz kár hogy elüt a háztól nem kicsit. Ezüst helyett fújták volna le feketére.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest