- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Ugyan ugy 4K-n is megmaradtak az arányok, arrol már nem készítettem képet
illetve a 3600-as procinál erősebbel sajnos nem tudtam kipróbálni, de nem is éreztem szükségességét, mivel amíg egy 2080Ti-s kártyának is bőven elég a 3.0-ás PCI-E, (5700XT-t reggelire megeszi, sőt valószinüleg tartom a következő Ti kártya is 3.0-ás lesz), már csak ebböl is lejön az hogy totál nem vagyunk a 3.0 végénél, sőt már ugy tudom az 5.0-t is be akarják vezetni
, erre a rohamtempóra az NVME miatt van szükség, azok elég szépen kamatoztatnak a sávszélből.
Aztán mondom ne álljon az X570 Ace lapban annyi pénzeladtam, jött helyére egy 30K-s Asrock B450M Legend, 3600-al, ami maradt pénzt meg eltettem, jo lesz majd a jövőre nézve, a nyakunkon a DDR5-is... DDR5-öt már jobban érdekel, főleg annak tudatában hogy a Ryzenek köztudott hogy profitálnak a ram sebességéből. + X570 ugyse támogatja majd a DDR5-öt, ez az X570 kicsit prototipus szagu az egész széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest