- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Fura egyébként, hogy végig fake bemutatóról írnak. Tegnap megnéztem a videót, nekem totál nem tűnt annak, hanem csak egy kapuzárási pánikban lévő 50-es humorizálni próbál. Nem jött be neki, ez tény.
(persze arra is gondoltam, hogy mi van, ha csak észrevette, hogy lebukott, ezért poénkodta inkább el a végét)A tisztességes persze az lett volna, ha normálisan elmondják, hogy ez videó, mert még nincs végleges, de ilyen lesz, stb. (vagy alapbeállításokkal futtatják, hogy folyamatos legyen, nem maxon, stb), nem pedig egy poénnal akarják elütni az élét.
-
BiP
nagyúr
Sosem értettem, hogy ilyenkor miért nem tudnak egy olyan lejátszót írni, ami minden külön kezelőszerv nélkül fullscreenben tolja a videót. Akár az adott kiállításra igazítva a programot. (pl. CES logós indítóprogram, lejátszás közben semmi egyéb ikon, stb) Esetleg akár demókat utánzó menüpontokat rátenni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest