Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • btz

  addikt

  válasz bambano #4 üzenetére

  Nem osztottam az észt, nem tudom milyen ész osztásról beszélsz? Leírtam, hogyan oldottam meg a problémámat, hátha másnak is hasznára lesz vagy épp magamnak.

  Nem tudom melyik posztjaimnak a fele jogsértő? Szerintem összekeversz valakivel.

  Nem tudom milyen indokból, csak feltételeztem, hogy a GDPR miatt változtattak ezen a PhpBB készítői, de ha a ezelőtt évekig senkinek nem volt probléma, hogy alapból kap email értesítést a privát üzeneteiről, akkor ezután sem lesz. A lehetősége, továbbra is megvan, hogy kikapcsolja. Akinek ki van kapcsolva, azért mert szándékosan kapcsolta ki, annak a phpbb_user_notifications táblában notification.method.email sora létezik és a Notify értéke 0. Ezen nem lett változtatva. Aki regisztrált, az elfogadta egy jelölő négyzetben, hogy az email címét tárolom és kaphat levelet az oldaltól. Innentől kezdve ennek tudatában regisztrált. Szerintem innentől kezdve nincs értelme semilyen jogsértésről beszélni.

  Nem mondtam soha senkinek, hogy lexikális a tudásom SQL-ből, ha neked akkora nagy a tudásod, akkor azt írd le, hogy te hogy oldottad volna meg azt a dolgot az Exceles módszer nélkül, annak van érdemi haszna egy fórumon, annak talán én is hasznát veszem és mások is. Én így oldottam meg, ennyire tellett, a célnak megfelelt, pár száz sor létrehozásához elég volt. Aki pro-nak érzi magát SQL-ből az írja le a megoldást. Tudom, hogy az Excelezés nem elegáns módszer, de a célnak megfelelt.

  ⓑⓣⓩ

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés