- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Nem osztottam az észt, nem tudom milyen ész osztásról beszélsz? Leírtam, hogyan oldottam meg a problémámat, hátha másnak is hasznára lesz vagy épp magamnak.
Nem tudom melyik posztjaimnak a fele jogsértő? Szerintem összekeversz valakivel.
Nem tudom milyen indokból, csak feltételeztem, hogy a GDPR miatt változtattak ezen a PhpBB készítői, de ha a ezelőtt évekig senkinek nem volt probléma, hogy alapból kap email értesítést a privát üzeneteiről, akkor ezután sem lesz. A lehetősége, továbbra is megvan, hogy kikapcsolja. Akinek ki van kapcsolva, azért mert szándékosan kapcsolta ki, annak a phpbb_user_notifications táblában notification.method.email sora létezik és a Notify értéke 0. Ezen nem lett változtatva. Aki regisztrált, az elfogadta egy jelölő négyzetben, hogy az email címét tárolom és kaphat levelet az oldaltól. Innentől kezdve ennek tudatában regisztrált. Szerintem innentől kezdve nincs értelme semilyen jogsértésről beszélni.
Nem mondtam soha senkinek, hogy lexikális a tudásom SQL-ből, ha neked akkora nagy a tudásod, akkor azt írd le, hogy te hogy oldottad volna meg azt a dolgot az Exceles módszer nélkül, annak van érdemi haszna egy fórumon, annak talán én is hasznát veszem és mások is. Én így oldottam meg, ennyire tellett, a célnak megfelelt, pár száz sor létrehozásához elég volt. Aki pro-nak érzi magát SQL-ből az írja le a megoldást. Tudom, hogy az Excelezés nem elegáns módszer, de a célnak megfelelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest