Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
"Egyébként megnézném a fejed, ha rákényszerülnél valamiért eredeti formájában használni a Windows8-at"
majd küldök egy fényképet munkahelyről, ok? ott ugyanis "eredeti formájában", Start8 nélkül használom. nem mellesleg itthon is uninstallálva lesz, megtanultam a start menü nélkül élni.
miért zavar a 2 program files (x86 és x64 (sima)) mappa? esetleg x86-on 1? mikor és minek nézel bele? van ott bármi, ami a normál használathoz elengedhetetlen, hogy belenyúljál?
semmivel sem érthető kevésbé nekem ez a cikk, mintha neked kellene win8 registryről olvasnod. nekem a linux file rendszere átláthatatlan.
"Oda kerül minden, ahová kell"
aha. 2 file a /var-ba, 3 .conf a /home-ba, a többi meg szétszórva. nekem az az átláthatatlan.elnézést, nekem ez bemutatónak tűnt, ill (nem fizetett) linux hírdetésnek.
de ok, rendben, elhúztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest