- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
"Egyébként megnézném a fejed, ha rákényszerülnél valamiért eredeti formájában használni a Windows8-at"
majd küldök egy fényképet munkahelyről, ok? ott ugyanis "eredeti formájában", Start8 nélkül használom. nem mellesleg itthon is uninstallálva lesz, megtanultam a start menü nélkül élni.
miért zavar a 2 program files (x86 és x64 (sima)) mappa? esetleg x86-on 1? mikor és minek nézel bele? van ott bármi, ami a normál használathoz elengedhetetlen, hogy belenyúljál?
semmivel sem érthető kevésbé nekem ez a cikk, mintha neked kellene win8 registryről olvasnod. nekem a linux file rendszere átláthatatlan.
"Oda kerül minden, ahová kell"
aha. 2 file a /var-ba, 3 .conf a /home-ba, a többi meg szétszórva. nekem az az átláthatatlan.elnézést, nekem ez bemutatónak tűnt, ill (nem fizetett) linux hírdetésnek.
de ok, rendben, elhúztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs