Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz Blizzardking #53 üzenetére
Tényleg nem vetted zokon
-
Blizzardking
őstag
válasz tomboy0013 #51 üzenetére
Egyáltalán nem vettem zokon. Nem én járok általam nem birtokolt telefonok topikjaiba kritizálni. Amúgy a két "nagy" (=néptelefon gyártó) sokkal rosszabbakat csinált már, ez azokhoz képest lepkefing. Hadd ne soroljam.
Még jössz egy ájfón klón fikázással, és zárhatjuk a topikot."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tibcsi0407
félisten
válasz tomboy0013 #51 üzenetére
Nem az a gond. Hanem ha olyan ember közli a "tényeket", aki még csak nem is látta a telefont, hanem MA! cikkek alapján osztja az észt.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tomboy0013
veterán
válasz Blizzardking #50 üzenetére
Nem értem miért kell ennyire zokon venni ha valaki tényeket közöl, a oneplus topikban persze hogy alig zavar valakit
-
Blizzardking
őstag
válasz tomboy0013 #48 üzenetére
Volt nálunk is felmérés. Konkrétan három embert zavart a topikban. Már ezerszer le lett írva, hogy videón azért nem lehet bemutatni, mert a felvétel sebessége interferál a kijelző frekvenciájával. A kocsidat se viszed vissza a szalonba mert a videofelvételen visszafelé forog a kereke. És az Imax mozi ellen se indítasz hater-hadjáratot, mert émelyeg a gyomrod mikor Jake Sully a bőregér hátán lovagol. A valóságban ez a jelly effekt nem más mint egy hülyegyerek 15 perc hírneve az XDA-n, amit a nem-tulajok, jól felkaptak és megpróbáltak meglovagolni. De már inkább megmosolyogtató ez. Túl vagyunk rajta, pukkant egyet (a hír), oszt ennyi.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tibcsi0407
félisten
válasz tomboy0013 #48 üzenetére
Beismerték. Sok fórumon mozgok (nem csak az elszakmaiatlanodott MA-n), de az általános vélemény is az enyémet tükrözi.
A Oneplus 5-öt sosem látott emberek egyébként ott is hasonlóan nyilatkoznak, mint Te.utdetailing.hu
-
tomboy0013
veterán
válasz Blizzardking #47 üzenetére
Hát van ahol ennek is örülni kell mert ez a szint
(#46) tibcsi0407: Gondolom megkérdezted mind a 100%-ot akinek OP5 van a világban és úgy jött ki ez a 90%-os dolog El lehet ezt bagatellizálni, de ez egy orbitális baklövés amit ráadásul még a cég se nagyon akar beismerni. Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz tomboy0013 #45 üzenetére
Legalább a repülőre felengednek vele
-
tibcsi0407
félisten
válasz tomboy0013 #45 üzenetére
A legtöbb ember (90% legalább) észre sem venné, ha nem lett volna róla hírverés.
Én speciel nem is látom. Sőt én a Jelly szarság után vettem, mert már akkor is látszott, hogy egy túltolt dologról van szó.
Jobban zavarna, ha besárgulna, vagy szellemképes lenne az a bizonyos kijelző, pláne ha kipukkanna a töltőn.utdetailing.hu
-
tomboy0013
veterán
válasz tibcsi0407 #30 üzenetére
Akármelyik telónál elő lehet ezt idézni ha fejjel lefelé forditod, én mindennek hívnám csak túltolt dolognak nem. Elég látványos bakiról van szó. Engem zavarna ha így kellene használni a telóm. Pláne annyi pénzért. Ezt sajnos csúnyán elkúrták.
-
Blizzardking
őstag
Frenk most nem volt elég
Wéber"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tipuka
addikt
válasz tibcsi0407 #41 üzenetére
majd kinövik
-
tibcsi0407
félisten
-
Blizzardking
őstag
válasz TheBikerider #39 üzenetére
Gyakran kérdezel olyat ami egyáltalán nem érdekel?
-
veterán
válasz tomboy0013 #27 üzenetére
Ja értem. Annyira nem érdekel csak megkérdeztem.
Tessék. Gagyi ez is.Szaki.: Köszi.
HARLEY-DAVIDSON
-
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Az MA teszt miért mérvadó a felhasználók véleményével szemben? Közel 5000 hozzászólás van itt
(#35) sheratan
De itt akkor mozog, ha scrollozol, de nem véletlenszerűen, a zselésedés pedig nehezen idézhető elő. Kétlem, hogy ez egészségügyi problémákat okozna.
A placebo, meg a jajj nem kapok 100% tökéletes telefon 500 dollárért. Na az okoz egészségügyi problémát.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #32 üzenetére
Miért, amikor bejött iOS7-ben az az inertia, vagy minek hívják, amikor mozog a háttér, akkor is sokan szédültek tőle, meg fejfájást okozott
-
.Szaki.
addikt
válasz TheBikerider #26 üzenetére
Itt a MA! cikke a problémával kapcsolatban. (Videóval)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Akartam venni, de mondom megvárom a MA tesztet róla.
De lehet inkább a OnePlus 6-et veszek!"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ghiottone
nagyúr
válasz tibcsi0407 #30 üzenetére
Cseppet. Más készülékeknél is előfordult már (Moto Z) csak ott nem volt ekkora hisztéria.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
tibcsi0407
félisten
-
atike
nagyúr
Attól még hogy máshol már volt tesztelve én is várom, hogy legyen itteni teszt....
-
Blizzardking
őstag
válasz tomboy0013 #27 üzenetére
Hogy fordítva? Befelé vetíti a képet?
-
tomboy0013
veterán
válasz TheBikerider #26 üzenetére
Fordítva vannak beszerelve és scrollozás közben van egy ún. zselé effektus. Google-ben millió cikket találsz a dologról.
-
veterán
-
Hank18
csendes tag
MiIt gondoltok a fekete nem kopik vagy karcolodik le a festek a feketerol mint anno az Iphone 5rol? Akkor azzal magyaraztak h meg nem all keszel a technologia.
Hank18
-
Blizzardking
őstag
"Pedig alapvetően van benne ráció, hogy a legerősebb modellt látványra is megkülönböztessék az alapváltozatoktól, ha már eltérő képességekkel kerülnek forgalomba ugyanazok a modellek."
Miért?
-
tipuka
addikt
válasz tibcsi0407 #17 üzenetére
uhhh mutiii főnök
-
nagyúr
Hatalmas fantázia volt megalkotni a fekete színű eltérő konfigos modellt.
Még véletlenül sem jut senki eszébe egy kis plusz csík, ritmikus minta, speciális festés...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
forgonati
őstag
Fölösleges MA-s tesztre várnod, régen letesztelte már az összes, valamit is számító techportál. Olvasgass más teszteket inkább, bőven találni olyat ami még részletesebb és színvonalasabb is mint a megszokott MA tesztek. Itt majd talán karácsonyra megjelenik.
Keelah Se'lai!
-
Swinegod
őstag
Én is lazán vennék OP 5-öt, de 128Gb tárhely nekem nem elég, MicroSD meg lassú, de a másik fő ok, hogy szerintem iszonyatosan ronda szegény, még az i7+-t is felülmúlja rondaságban + azt a kínos pillanatot is szeretném elkerüli mikor baráti társaságban ahol fele iPhone van megkérdik, hogy "hé, végre vettél iPhone 7-et?" aztán ja, 1+5. Persze ez magánvélemény, azért van Redmi Prom, mert szerintem ez a legszebb telefon valaha
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
speedy87
csendes tag
A két színvariáció videókon alig megkülönböztethető, nem is értem, miért kellett a Slate Gray.
-
.Szaki.
addikt
A kijelző problémával tudtak már valamit kezdeni? Az kicsit égetőbb dolog, mint a színválaszték.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Tehát van egy fekete, egy nagyon fekete és egy pezsgő. Ez nem túl nagy változatosság. Kéne valami egyedi szín, mint a P9-nél volt a kék, ha már egy elképesztően tucatdesign lett. Én nagyon el tudnék viselni egy szép, telített zöld telefont vagy akár egy ciánkéket
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
tomboy0013
veterán
Inkább a kijelző normális beszerelését kellene megoldani mielőtt új színeket dobnak piacra.
-
tipuka
addikt
-
ghiottone
nagyúr
Én egy kisebb verziónak örülnék IP68-al és Snapdragon 660-al.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
tipuka
addikt
a midnight black -et bezzeg a 6/64GB-s verzióban nem akarják árulni.
-
Zolly444
aktív tag
Mikor megláttam hogy Oneplus5 már azthittem hogy a teszt jött ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest