2018. május 26., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Bővültek a OnePlus 5 szín-és memóriavariációi

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

Eddig a fekete kiadás jelezte, hogy a legerősebb és legnagyobb tárhellyel szerelt OnePlus 5 birtokában vagyunk, most viszont új színben is elérhető.

Hirdetés

A OnePlus 5 első körben a hagyományos szürke (Slate Grey) és pár nap csúszással fekete (Midnight Black) színben debütált, ami az elődmodell esetében is roppant népszerűnek bizonyult. A különbség nem csak esztétikai volt, a fekete verziót 8 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel szerelték az alapmodell 6/64 GB-os kiszerelése helyett. Ehhez csatlakozott a Soft Gold, vagy pezsgőarany változat, ami szintén alapfelszereltséggel került piacra.


[+]

A gyártó próbált egy kis izgalmat vinni az új megjelenés premierjébe, de a kínai Hírközlési Hatóság alapvetően már az alapmodell bemutatása előtt lebuktatta a terveket. Most különösebb felhajtás nélkül, csak simán elérhetővé vált a 8 gigabájt operatív memória és 128 gigabájtos tároló a szürke kasztniban is, amit a fekete kiadással megegyező, 559 eurós áron lehet megvásárolni. Pedig alapvetően van benne ráció, hogy a legerősebb modellt látványra is megkülönböztessék az alapváltozatoktól, ha már eltérő képességekkel kerülnek forgalomba ugyanazok a modellek.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.