- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Azért tényleg elolvashattad volna amit linkelsz.
"Permission Elevation" szempontjából valóban nem is merem a BB10-et. De tessék akkor keresgéltem...
A legutóbbi elég magas szintű sebezhetőséget április 15.-én tették közzé és 10.2-vel foltozta a BB, ez egy 9.2-es minősítésű sebezhetőség volt. (tudom ezt nem mond neked semmit, de 10 a max.)
Voltak még ilyenek is:
BSRT-2013-006 - "bypass intended access restrictions"
BSRT-2014-002 - BES sebezhetőség...A biztonság egy illúzió, addig tart amíg nem találnak egy rést. Biztonságos SW nincs, csak olyan amiben még nem találtak sebezhetőséget, na ez az amit a 99%-ban nem tudatosul. Sajnálom ha esetleg illúziót kellett romboljak számodra.
Csak hogy tisztázzuk, már többször leírtam, hogy BB10-et tartom jelenleg a legjobb mobil OS-nek, és BES-sel kombinálva a legjobb MDM-nek, de ettől még nyitott szemmel járok és érdekel a piac. Azzal is tisztában vagyok, hogy a BES egyre kevésbé jó ár érték arányú alternatíva.
@woland_y2k: Jéj Samsung. Még jó, hogy abból van a legkevesebb
-
Воланд
titán
nezd, ebbol az jon le, hogy te sem, mert a linkelt cikk a temaval kapcsolatban semmi lenyegi informaciot nem tartalmaz...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
C$abi
aktív tag
Csak a 21. század első évtizedében, 2002-től 2011-ig volt a BlackBerry OS biztonságosabb, mint a többi OS, ettől függetlenül nem nézem le a BlackBerryt, csak már nem olyan, mint régen. Utolérték őket biztonsági szempontból. A többiből nem. Akkor is le voltak hallgatva a telefonok, meg most is le vannak hallgatva.
Emellett most komolyan, ki az akinek volt már vírus vagy kártékony szoftver a telefonján és átvette afölött az uralmat (nem számít vírusnak a játékok letöltésére biztató reklámokra való rányomás)???
Ezt a telefont meg "állítólag" nem lehet lehallgatni, de ha nem is véd meg, azt a vevő úgysem fogja megtudni, hogy lehallgatták-e vagy sem, mert ezt nem lehet észrevenni.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Tisztában vagyok vele, hogy mit tud. Csak veled ellentétben azzal is, hogy a többi OS mit tud.
Azt is megnézném, hogy hány BB10 usernek van BIS és device encryption aktiválva...
Már réges-régen nem az OS a támadási pont, hanem a user.
A BB meg a Dalvik támogatással adott a biztonságnak egy szép nagy pofont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest