Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mivel, csak az köt bele aki másba nem tud. persze senki nem mondat, tökéletes, de a legjobb.
-
Valentin90
tag
Az a fontos, hogy az egyénnek melyik zsáner tetszik jobban. Szerintem felesleges a két felet győzködni.
Én, mint az összes eddigi COD-ot a Single kampány (illetve a Spec OPS valamint a Zombie mód) miatt vettem meg és remekül szórakoztam mindegyikkel.Az MW3 szerintem nagyon jó játék lett! A Single kampány izgalmas, és még most is tartom magam ahhoz, hogy az utolsó pálya, a 'Dust to Dust' a videójátéktörténelem egyik legkirályabb, legizgalmasabb, legjobb pályája.
Majd május környékén, ha lesz valami akció a BO2-t is meg fogom venni PC-re.
-
mdv
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
bfnél is megvan ugyanez a dlc bullshit, csak itt premium a neve. és gondolom állami támogatás van a szellemi fogyatékosok foglalkoztatására a dicenál, ezért lett ilyen a bluetint meg az eyerape szembesütő nap. repülősök szerintem mind megvakulnak mire eljutnak 100as rankig, és néhány map támadhatatlan miután ha apont felé mersz fordulni szemedbe süt a nap. és igen, a single és a coop egy merő fos. csak nem akartam leírni, miután nem bf hír volt, hanem cod. írhattam volna még meséket, de nem érdekel senkit, nem vagyok én itt senki se.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
KubanitoS
üzenetére
Igen, mutatják hogy mennyire el vannak butulva az emberek!
Csak azért megvettem pár ezresért mw3at hogy a régi klánnal tudjak együtt játszani néha, ők továbbmentek bo2re nekem itt betellt a pohár közöltem velük hogy minden évben nem fogom megvenni "same shit"!
Megmondtam ha annyit fejlesztenek hogy megérje a pénzét én leszek az első aki megveszi, addigis csak egy újabb süllyedő franchise... nem több!
-
Dagidög
senior tag
Leírtad a lényeget, a pop (popular) zene képviseli a legnagyobb értéket, mivel azt veszik a legtöbben, azaz abban van a legtöbb pénz. Költői kérdés: egy pénzközpontú világban mi az, ami biztos értéket jelent mindenkinek? És maradjunk a Dagidögnél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom akkor Te is látod, hogy mi a lényeg, mégpedig, hogy a cod minden idők egyik legsikeresebb játékszériája, azaz a lehető legnagyobb tömegnek fogták meg az egyéni minőségi követelményeit.
Ízléstől, kortól és gondolkodásmódtól függetlenül ők vásárlók és ez a lényeg. Ne csak a fogyasztói oldalt szemléld. -
mdv
csendes tag
látom még sokan le vannak maradva és ebben a bf cs cod vitafórumban élnek. a két játékot nem lehet összehasonlítani, miután más közönségnek szólnak. a cod annak a családapának szól, aki naponta játszik egy két matchet, és nem kell tudnia célozni, hiszen minimálisra redukálták a recoilt. kapja az acsivemnteket meg a rankokat, akkor is ha embert nem lő. ezáltal érzi, hogy elért valamit, és boldogan fogja magába lapátolni a mikróban melegített pacalt.
a bf egy csapatjáték, itt kell ténleg a három ismerős mókus a csapatba akivel össze tudsz dolgozni. nem arról szól, hogy rohanunk aztán lelőnek, és utána jövünk sírni a fórumba hogy szar a játék. meg kell emészteni, és ha megvan akkor élvezetes a játék.nem tudom ki említette ezt a horribilis faszságot, miszerint azért van ekkora bevétel mert népszerű. a codnak azért van ekkora bevétele, mert baromi nagy reklámhadjárat áll mögötte. gondolom halvány lila gőzötök nincs hogy csak az mennyibe kerül, hogy egy napig a te játékod legyen a főhír a steamben.
és ha megveszik ugyanazt minden évben a népek, akkor hülyék lesznek bármiféle újítást belerakni. én se raknék. én senkit se szólok le, ha neki bejön a cod egyszerű játékmenete, én cod2vel kezdtem, ami egy jó ugródeszka volt, de itt másról van szó. itt arról van szó, hogy mint egy zombi megveszitek 15k-ért ugyanazt a gémet, hallgatjátok a gangnam stylet mert az a divat miután semmi mondanivalója nincs, azt a borotvát veszed meg mert a sumáher is ezzel nyírja a szőrt a golyójáról. orrotoknál fogva vezetnek.
-
Valentin90
tag
És mindemellett a siker mellett egyre pénzéhesebbek lesznek... Vedd meg a DLC-ket jó sok pénzért! A sima Black OPS-ban is a Zombie mód igazából egy demo, egy kis ízelítő volt ahhoz, hogy megvegyed a Zombie DLC-t...
Most már sok más játék is követi ezt a mentalitást, hogy kiadnak egy 90%ban kész játékot, aztán a technikai gondokat patchekkel, a tartalmi hiányosságokat meg DLC-kel orvosolják... amíg megveszi a nép...?
-
Balika23hun
aktív tag
A Cod már nem PC-s játék hanem konzol.Oda meg nem kell se jobb grafika se túl sok újítás.A legtöbb casual konzolosnak bőven elég egy új sztori meg új mp mapok.Úgyis csak annyit csinál hogy ahazmegy suliból vagy melóból játszik 1-2 órát oszt csókolom.Évente 1 új cod megvétele meg se kottyan a nyugati országoknak.Tehát nem kell őket szidni szimplán nekik erre van igényük és kész.A szomorú inkább az hogy Acti a PC-nek köszönheti a Cod hírnevét mégis szarik rá és nem hajlandó egy értelmes PC-s változatot összehozni csak csinál egy copy-paste-t a konzolos verzióról.Ott van pl ahogy sokan emlegetik a BF3, igaz az is tele van hibával amit már sose fognak kijavítani de legalább a PC-sek kaptak egy játszató verziót ami még többet is nyújt mint a konzolos (itt főleg a pályák méretére és a játékosszámra gondolok).És amellett hogy kaki a PC-s verzió még túl is van árazva.
-
-
Ilsyde
őstag
Szomorú figyelemmel kovetni ahogy visszafelé fejlodik a játékipar.
Azért manapság igencsak nehéz olyan címet találni aminél nem szuletett legalább egy jobb alkotás 5-15 évvel ezelott.
-
Dagidög
senior tag
Hogy a fenébe ne azon múlna, az a legfőbb tényező. Mivel a COD széria rengeteg embernek tetszik, ezért beszélhetünk minőségi alkotásról, mivel számukra azt képviseli a játék és ők vannak többségben azokhoz képest, akiknek nem tetszik. Neked nem tetszik, éppen ezért nem tartod minőségi alkotásnak, de csak csepp vagy a tengerrel szemben, tehát a véleményed pusztán gazdasági szempontból nem mérvadó.
Persze ha a relatív minőség szempontjából nézzük, akkor én is inkább azt mondanám, hogy "egyél sz*rt, egymillió légy nem tévedhet!".
-
bager13
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez már régen túlmutat azon ,hogy ki mit szeret. A minőség nem azon múlik ,hogy mi tetszik és mi nem!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Tankos5672
üzenetére
Mert mondjuk szeretik?

Attól hogy én utálom a rózsaszín inget, más még megveheti

-
Xaels
félisten
Szép számok, hatásos a marketing és a szaklapok megkenése. Sajnos nem csak ennél a játéknál tapasztalom, hogy ezt a számot nagy %-ban az a korosztály teszi ki akikkel még a szülőknek kellene foglalkoznia, de egyszerűbb a csemetét beültetni egy konzol/gép elé. Gondolom itt is vannak páran akik szembesültek a még mutálásra váró fiú egyedek mikrofonban való kiborulásával?!
Battlefield 3 mint a király?: bizonyos téren lehet róla beszélni, hisz aki kellően foglalkozott vele az tudja, hogy jelenleg nincs a piacon ennyire sokrétű FPS. Aki rühelli a járművezést annak ott van a Close Quarters kiegészítő és vannak olyan pályák amiken nem kell perceket mászkálni ha tűzharcra vágysz és van Infantry Only beállítás(Grand Bazaar, Seine Crossing, Metro), na meg ott a TDM. Ha valaki imádja a tankokat, repülőket az is megtalálhatja a neki való kiegészítőt és szervert csak kis időt kell szentelni a szűrők beállítására. Az érme másik oldala viszont, hogy erősen függ az ember a csapatától illetve a rengeteg variáció és lehetőség baromi sok úgynevezett BUG-ot von maga után és ha valahol belenyúlnak és javítanak egy hibát akkor lesz helyette másik kettő. Jelenleg én is ott vagyok a játékkal, hogy sokszor nem bírok már ezeken túllépni. Ezért is játszom mostanában többet a MOHW-vel.
-
Gored
csendes tag
A Call of Duty sorozat 1 milliárd pengőt ér!
-
bager13
senior tag
Hiába , olyan világban élünk, ahol nem minőségi terméket érdemes gyártani...
-
Stanchore
senior tag
Az igen, minek ide új motor...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szép adat...
Amúgy meg fúú mi lesz itt, hétvégén remélhetőleg kikerül a teszt, amiben majd meglátjátok hogy mennyire élveztem a játékot, a hibái ellenére is. A Halo 4 mellett.

-
Tankos5672
tag
Sosem értettem, miért veszik ennyien a minden évben megjelenő CoD-ot. Milyen világban élünk..
-
Sondi1986
addikt
Én régen a COD ban profinak éreztem magam futkosva ugrálva fejlövéseket osztogattam. Csak kijött a BF3 megvettem, állandóan vagy a repülő, tank mesterlövész lő le stb.

Gondoltam vissza térek a COD-hoz ott mennyi embert megöltem, csak hát valahogy BF3 után a COD olyan, mint nektek COD után a CS1.6-al játszanál, ki ég a retinád az undorító grafikától, és inkább maradtam a BF3-nál. -
ribizly
veterán
Sziasztok!
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, csak saját véleményt írnék le:
BF3
Fantasztikus játék, de minden csak nem könnyű. A multiban véleményem szerint a 20. szintig mindenki csak céltalanul rohangál és csak a véletlen műve, ha sikerül valami olyat csinálnia, amit előre úgy is tervezett meg. Összetettségben csak a FarCry3-al lehet egy lapon említeni, ami viszont megint egy más téma.CoD:MW3:
Röviden: egy vacak. Nemhogy semmi újítás nem volt benne, de egyenesen unalmas volt. Megvettem, ~5 órát toltam bele, elfelejtettem.CoD: BO2:
Első benyomás: Fejlődött. Természetesen az engine alapjaiban ugyanaz, de az összhatás, ami a képernyőn fogad kellemes. A hangok nagyon sokat fejlődtek, jobban szólnak az effektek. Lehet messze elmarad a mai csúcsoktól, ha közelebbről vesszük szemügyre, de legalább jól fut és a CoD multiplayer rendszere könnyen megszokható, pörgős. Ez pedig sokaknak nyújt kellemes kikapcsolódást. Nem kell annyi energiát belefektetni, hogy szórakoztató legyen, mint a már említett BF-be.Szóval csak röviden. Nem kell egymást szidni, mert ez vagy az tetszik.
/Gyuri
-
Physicist03
senior tag
Nem amiatt silányul
Azért egyre rosszabb, mert egyszerűen nincs értelme jobbat csinálni belőle, mert igy is viszik mint a cukrot. Teljesen megértem a fejlesztőket, miért erőltessék meg magukat ha a nagy rakás ....... is ugyanazt érik el? Ezért is vagyok 100%-ig biztos abban, hogy a következő COD is hasonló hulladék lesz és ugyanez a motor fogja hajtani és ugyanilyen rakás pénzt fog hozni nekik. -
WhiteWalker
nagyúr
míg ennyi pénzt termel addig minek változtatni rajta,nem?

-
@rglaaf
veterán
Szép számok ezek ,biztos meg van a jó oka annak hogy évente eltudják adni ennyi példányban a játékaikat
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Majd jol lecsesz mindjart valaki hogy te vagy a béna BF3hoz, holott csak sok a pro... ja, nem is COD-hoz van olyan cheat amiben tudod modositani a kimenő és bejövő sebzést, hitmarkert, találati mintát tudsz megadni meg ilyeneket. Vegulis ha igy vesszuk, valoban pro beallitasi lehetosegek vannak.
-
ennergy
csendes tag
Így tovább még több fikázást ! Hihetetlen hogy akármelyik hírben benne van hogy COD akkor 100 hozzászólás és 90% ban fikázás ! Lehet azért veszik ennyien mert nem a grafika számít nekik hanem pl. hogy multiba jót szórakozzanak akár több szár órát ! Én megvettem a BF3 at és 22 óra játék után töröltem mert nekem nem az tetszik hogy megyek 1 percet utána találok valakit és még az is lelő. És BF3 ban az is felb*** hogy quik mach alatt bedob egy mapra és jaj de jó ezt szeretem és hát only knife hát remek a megölhetetlen tankokról már nem is szólók. A BF3 at csak azért hoztam fel mert mindenki ezt hozza majd fel mert ez a fps ek királya.
-
Sondi1986
addikt
Miért nem 3 havonta hoznak ki új COD-ot, és 1 év után belefulladnának a pénzükbe.
-
Na, akkor még 15 ilyen call of duty játék és már 0-ik napon meg lesz az 1 milliárd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- 0perces Kolink KLA-003
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Túl sok volt a csaló csicska élettelen ember.

Azért egyre rosszabb, mert egyszerűen nincs értelme jobbat csinálni belőle, mert igy is viszik mint a cukrot. Teljesen megértem a fejlesztőket, miért erőltessék meg magukat ha a nagy rakás ....... is ugyanazt érik el? Ezért is vagyok 100%-ig biztos abban, hogy a következő COD is hasonló hulladék lesz és ugyanez a motor fogja hajtani és ugyanilyen rakás pénzt fog hozni nekik.