Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• redmonk'

tag

Azoknak az embereknek akik a copy-paste a multitasking és hasonló dolgokkal szidják a rendszert csak annyit mondanék, hogy egyik OS sem indult úgy.

A navigáció miatt kétségek közt vergődőeknek azt mondanám, hogy nem véletlen ajánlotta fel a Microsoft, hogy megveszi a Nokiát. Lát benne potenciált csak hát a Symbian nem életképes ellenben a WP7 igen. Szerintem simán minden WP7 tulajdonos megfogja kapni a Nokia féle offline navit.

Vannak azok, akiknek kevés a választék. Azoknak azt mondanám, hogy volt a megjelenéskor egy hullám amivel is nagyjából 6-7 készüléket kaptunk. Gyakorlatilag minden gyártó felvonult a soron. Szerintem lesz majd még egy ilyen hullám Mango után valamivel.

LG Optimus 7 tulajdonosként szerintem nagyon életképes a rendszer, nekem ez a DLNA is nagyon bejön LG készülékeknél. Magát a készüléket ajánlom bátran bárkinek.

Az Omnia7 tulajdonosoknak azt üzenném, hogy 1. A Samsung cseszte el a dolgot, mert neki túl ódivatú lett volna ugyanazt a flashchipet használni mint más gyártóknál. 2. A Microsoft kijelentette, hogy értik felfogták találkoztak a problémával, javítják amint lehet. (hozzáteszem púp a hátukon a probláma jelenléte)

Új hozzászólás Aktív témák