- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nehéz megítélni, hogy mekkora jogos felárat jelent az állammal üzletelni. Nem mindegy, hogy mit kell biztosítani érte, bár azért piaci szereplők be tudják árazni, hogy egy szolgáltatásért mi reális.
Viszont az állam hírhedten nem tartja be a fizetési határidőket és ha fél-egy évig várni kell a pénz megérkezésére, miközben a megbízó állam már követeli a befizetni való áfát a kiállított számla után. Ez így azért nem túl nyereséges a kivitelező számára. Nagyobb pénzeknél simán el tudom képzelni, hogy a kiállított számla áfatartalmának befizetéséhez hitelt kell felvenni a kivitelezőnek, amíg vár arra, hogy az állam egyszer kifizesse a díjat (persze késedelmi kamat nélkül).
Szóval egyrészt kegyetlen sokat tudnak lopni a haveri cégek, de ugyanígy kegyetlenül meg tudja az állam szívatni a becsületes cégeket.
-
Mokó
aktív tag
Először én is azthittem itthoni sztori,de szerencsére nem....de végülis kösz hogy ötletet adtak.....BTW Romániában uggyanúgy korrupt,csaló mindenki csak ha igaz nem mondom ki,ha hazugság,nem mondom ki...
-
nubreed
veterán
Én előszőr azt hittem, hogy mindez itthon történt.
Abszolút nem lennék meglepve. Vagyis de, mert itthon nem kapják el az ilyeneket, pedig jó néhány politikusra minimum 10 börtön ráférne itthon is a közbeszerzési mutyik miatt, stb.
-
Dilikutya
félisten
Itthon is lenne szerintem kit elvinni informatikai közbeszerzés és korrupció témakörben. Látok konkrét dolgokat, amik az én kis béltraktus végén elhelyezkedő véglény agyamnak is gyanús. Mondjuk a közbeszerzés mindig is elég furán működött nálunk, nemrég pl. hallottam több ezer darabos tételről listaáron(!!)... És ez csak egy konkrét termék.
-
leeate
senior tag
Franc, tudhattam volna, hogy ez is a bezzeg-országban volt..
-
a2d2
addikt
Ááá, amatőrök. Egy licensz felárazására könnyen fény derülhet. Helyette lenyúlhattak volna egy csomó pénzt honlapkészítés címszóval. Azt simán el lehet számolni milliókért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest