- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a választ!
Eddig jó volt, így gondolom nem a helytelen viseléssel van a gond.
Megmondom küldje el, és meglesem a firmware frissítést. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Feleségem kolléganőjének is van egy ilyen kütyüje. A pulzust nem méri, helyette csak egy X van a kijelzőn.
Mi lehet nyűg vele? -
embe
nagyúr
Nekem nemhogy az óra nem szinkronizál, de nem is csatlakozik a telóhoz. Samu A3 , 6.0.1.
Párosítást már töröltem, újra raktam a Mifit apk.-t, gps bekapcsolva,de csak keresi meg keresi ezt a nyomorult órát.
Egyébként a teló bluetooth menüje látja az órát, de ugye nem ott kell párosítani.Telefon újraindítás megoldotta. Most éppen firmwaret frissít.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tetszik a felségemnek a kütyü. Jól sikerült ajándék lett az ünnepekre.Akkor rendeltem egy piros szíjat (?? minek nevezzem ) hozzá, de az nincs olyan lágy anyagból mint a gyári.
Van valami bejáratott eladó az Ebay-n példáil, aki a gyárival megegyező minőségű pántot árul hozzá? -
embe
nagyúr
válasz AMDaZERG_1 #2598 üzenetére
Az a link amit az előbb tettem a hsz-be. Legördülő menüben ott van a terméklapon.
Ja meg az órával egy időben rendeltem fóliát is.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Criminal017 #2596 üzenetére
Melyiket használod?
Rendeltem egy fehér pántot és töltőt tartalékba. Nyomkodtam vagy 1,5-2 órát, de 1%-ot merült. Egyébként 20%-on volt a kicsomagoláskor.
Mennyire jók ezek a pántok? -
embe
nagyúr
válasz Criminal017 #2594 üzenetére
Play áruházast tettem fel. Csak mint írtam a firmware verzó nem az lett mint amit az összefoglaló említ.
A lényeg működőképesnek tűnik. Rá is tettem a töltőre, feltöltöm teljesen. Remélem addig megérkezik a piros/fehér szíj is hozzá, valamennyire legyen már nőies!
Utána meg majd rendelek olyat hozzá, amilyet kiválaszt.Egyébként az órát november 12.-én vásároltam a GB-n, és december 02.-án itt is volt, regisztrált követhető postázással.
-
embe
nagyúr
válasz AMDaZERG_1 #2592 üzenetére
Akárhogyan próbálom a kezemen csak x-el a pulzusmérő.Frissítés, párosítás után működik.
Firmware verzió: V1.0.034- Közben jelezte, hogy frissíteni akar, és el is kezdte a frissítést, és sikerült a V1.0.0.55-ra.
Ez az utolsó? Mert az összefoglalóban nem ez van.
Algoritmus verzió: 1.0.81 - Ez sem a legutolsó az összefoglaló szerint.
Még az értesítésekkel küzdök, azokat nem akarja az óra jelezni.
Egyelőre a Mi Fit-tel próbálkozok.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Criminal017 #2590 üzenetére
Nagyon igényes kialakítású az óra. Tetszik. Nehogy még magamnak is vegyek egyet.
Na kis nyomkodás után már jelezte is, hogy tölteni kellene. Próbáltam a pulzusmérést. Elkezdett villogni mintha mérne, de utána egy x-et mutatott csak. Töltött állapotban is. Ez miért van?
Valamilyen megkötés van a töltővel kapcsolatban? 2A-essel lehet pl. tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Criminal017 #2588 üzenetére
Na rám ijesztettél. Akkor holnap - melózok lesz időm - viszem magammal, aztán meglesem.
-
embe
nagyúr
válasz Criminal017 #2585 üzenetére
"hűtőzéssel kelljen kezdeni." - Ez mit jelent?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Megérkezett a feleségemnek karácsonyra szánt kütyü. Nagyon nem akarom beüzemelni. De mit érdemes megnézni, van-e valami típushibája? Ne a fa alatt derüljön ki hogy valami hibája van. -
embe
nagyúr
Én meg most rendeltem meg. Csak kicsit aggódok, mert eddig a global verzió volt a drágább. Most meg olcsóbb a kínai verzótól is. Remélem nincs vele semmi gebasz.
-
embe
nagyúr
Most elég baráti lett a kütyü ára a GB-nál.
-
embe
nagyúr
GeekBuyingos vásárlásnál ha jól sejtem érdemes a "Dropshipping"-et bejelölni ugye?
-
embe
nagyúr
Retek GB. Igen lehet kapni..... ~ 7200 Ft.-ért., mint eddig is.
-
embe
nagyúr
válasz andrisbandi #2314 üzenetére
Akkor semmiben sem kevesebb mint a globál ha jól értem.
Köszi! -
embe
nagyúr
válasz andrisbandi #2311 üzenetére
És akkor melyiket célszerű venni?
-
embe
nagyúr
válasz andrisbandi #2121 üzenetére
Igen ott vettem eredetiben azt a kamerát is, az Ebayen a bóvlit.
-
embe
nagyúr
Az Ebay-ról és Banggoodról szoktam rendelni. Kérdésem, hogy létezik ebből hamisítvány, vagy esetleg olyan változat amit kerülni kell?
Korábban autós kamerával futottam bele, hogy hamisították a befutott kínai terméket.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Dominó85 #2109 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Nem sportolás közben akarná látni a pulzusszámot.
Elég ha értesítést kap a bejövő hívásról, üzenetről. Munkahelyén a teló le van némítva így nem veszi észre ha esetleg keresik, vagy üzenetet kap.
Az eszközt akkor a telóra töltött alkalmazással lehet menedzselni?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A feleségemnek szeretnék egy okosórát venni.
Amire szükség lenn: Szívritmusszám, illetve értesítés bejövő üzenetről és hívásról.
Erre ez a kütyü ahogy olvasgattam tökéletesen megfelel ugye?
Van esetleg ennek több verziója? Ha igen melyiket érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ Apple iPhone és iPad alkatrészek számlával
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT