- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szeretném itt is megköszönni, hogy meghívtál és részese lehettem ennek az egésznek. Nagyon jól éreztem magam, nagyon sok emberrel beszélgettem, nosztalgiáztam. Jó volt találkozni olyanokkal, akikkel valamilyen módon (hardverapró, FB csoport) már kapcsolatba kerültem. Bízom benne, hogy méltó módon illeszkedtem be a BRSZK Team-be és fel tudtam nőni a kiállítás színvonalához! Nagyon köszönöm, hogy meghívást kaptam már most a jövő évi BRSZK-ra. Mindenképpen azon leszek, hogy a mostanira rátegyek egy lapáttal, és valami nagyon igényes bemutatót prezentáljak a következőn. A társaság nagyon jó, bár sajnos közel sem tudtam mindenkivel egyformán sokat beszélgetni. Ehhez egy hét kellett volna
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Dell asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Yettel topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest