- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandaboy
tag
Valószinü azért is találták ki a Full HD-t 22"-re az 1680 után, hogy erősebb gépet is vegyenek alá. Később lehet majd 2560-as felbontás lesz a 22"-es monitorokon. De majd az lesz a jó, amikor olyan pixelmentes monitorok lesznek, amiket le lehet venni akármilyen felbontásra, mégis éles képet adnak. Én is gondoltam rá, hogy 19"-est kéne venni, úgy nativ felbontáson jobban mennek a játékok, de nekem fontos volt, hogy nagy legyen a monitor, igy lett 22"-es, és nem érdekel a nagyobb felbontás.
-
Pandaboy
tag
Igen a játékoknak is kellene fejlődni nem csak az újabb erősebb vga-knak. Sok mai játék a 2004-es Far Cry-t sem éri el grafikában. És a látványos javulás a Crysisban volt.
Nekem '22 Samu Full HD monitorom van és elmondhatom hogy 1680 és 1440 között kb 10 FPS különbség van COD2-ben. De majd futtatok egy tesztet. A 17' CRT-n 1024x768 -ban 90 FPS-em volt, most van 70 fps. Valóban egy régi gépen jobban érezni a különbséget, de egy 1-2 éves gépen nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest