- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertalanimre
tag
Srácok! Ugyan régi a topic, de érdekelne, hogy egy e-GPS mennyire használható autóval A-ból B-be menni. Régen volt egy LG Arena-m amiben a-GPS van, de az csakis akkor volt hajlandó megtalálni a helyzetem ( 5km-es pontossággal ), amikor WLAN-hoz is csatlakozva voltam. A Sony Xperia X8-asban lévő e-GPS igényli, hogy fel legyél csatlakozva a netre?
Ha válaszolsz kérlek privit írj, mert most is csak Gugliztam és úgy jutottam ide.
-
gban
veterán
Én kipróbáltam a Google maps-t, ez a GSM adó alapján mondja meg a pozíciód, 1700-5000m-es pontossággal...
A semminél jobb, de net kell hozzá, akinek az nem korlátlan és ingyenes, az nem jár jól vele.
Meg néha szerinte Indiában, Hondurasban, meg itt-ott vagyok... (nem tudom, hogy direkt-e, mert talán lejárt a próba ideje vagy mi)
Tehát kérdés, hogy mennyire lesz pontos az adótornyok beazonosítása.
Az útvonalterve viszont kezelhető, ha ehhez is ilyen progit írnak a telókba (a nélkül sok haszna nem lenne szvsz), akkor nem lesz az rossz dolog.
Egy szól csak ellene, a bevezetésének az ideje.
A GPS igencsak terjed, elérhető áron, utána piacra dobni egy jóval gyengébb cuccot nem biztos hogy ésszerű.
Mintha a pendrive után akarnák bevezetni a floppyt. -
kisninja
őstag
Ujabb dolog amiért lehet elöfizetni.. vagy fizetni....
-
(An)Dante
őstag
Ez a 100m-es pontossag csak akkor jo ha pl valami ettermet keresel a kozelben vagy benzinkutat. Ezt azert eszre lehet venni ennyibol is. Ertelme nem sok van igy "csupaszon", de GPS melle jol johet. Max annyi haszna van, hogy az abszolut low-end keszulkekbe is kerulhet valami kis hejfuggo szolglatatas.
-
rumos14
nagyúr
"így a megoldás mellé még egy valódi GPS vevő is szükséges, már ha a helymeghatározás 100 méteres pontosságon belül szükséges"
hát ez így igen korlátozottan használható csak. 100m-es pontosság az ló....
-
AMD Power
titán
Ez lesz a következő nagy forradalom a telcsikben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A CSR bemutatta minden eddiginél megbízhatóbb navigációs megoldását a kiegészítő eGPS vevőt.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest