- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
Nem érdekes, hogy folyamatosan a google világának termékeihez hiányolod az appokat?
Lehet, hogyha ezek neked tényleg fontosak, akkor neked egy android való? De komolyan?
Ha türelmes vagy, valaki biztos meg fogja csinálni, de az MS-től ne várd a natív gmail appot
Google se biztos, hogy nagyon össze fogja törni magát. Amíg nem érdeke, nem fogja megcsinálni.
Amint az apple kijött a saját térképpel, azonnal jött a google válasz rá.
MS kijött win8-cal, hogy a bing ott van szépen beágyazva, google megcsinálta a saját appját.
Majd ha nekik érdekük lesz, akkor csinálnak saját appot mások rendszerére, addig nem valószínű. -
flamich76
tag
De ott vannak a szinte csak környezet-szennyezésre jó 7"-os tabletek 1024-es felbontással 40e Ft alatt. Azok kint se sokkal olcsóbbak, nem kapom meg őket $100-ért.
Tehát ha ott tud működni, hogy nem 2x-es legyen az ár, akkor a drágább szegmensben miért nem? (költői)Egyébként ugye jön az Amazon Magyarországra is. Remélem lesznek majd itt is jó árak egyszer.
-
flamich76
tag
Csak úgy benéztem az amazonra és épp $400-ert osztogatják a 32 gigás TF610-et RT-vel.
Annak aki nem tárhely fétisiszta, annak sztem bestbuy. Én legalábbis maximális meg vagyok elégedve vele. (mondjuk nem tudom mennyire hiányozna a dokkoló, de kitudja)
Azt meg simán elképzelem, hogy az MS tényleg gőzerővel fejleszti a webes dolgait.
Igazából nemtudom mi kellhet még, ami esetleg nincs, de eddig mindent megtaláltam a storeban, ami igény felmerült. Ugye videot lehet nézni rajta, zenét lehet hallgatni, van xbox music, van skydrive, van office. A bugyuta (casual) játékok is szaporodnak, szóval enni a tartalmat tökéletes.Csak kis hazánkban tűnik ilyen túlárazottnak a win tablet piac. Pláne pl ez, amit most teszteltetek, iponon alapból amit ti is írtatok, de dokkolóval 130e-rel több... nóóóóórmális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Diablo IV
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Jogász topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest