Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
Akkor várjuk türelmetlenül

-
matteo_szg
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Hidd el, jó lesz az az ár/érték arány.

-
callmeakos
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
Pont az hogy semmi gond nem volt az elsővel. Mint ahogy írtam is, az első Nexus 7 azért volt szimpatikus, (vagy ha úgy tetszik jó) mert ugye jó áron kínált jó hardvert. Ergo kiváló volt az ár/érték aránya. Én attól félek, hogy az új verzió esetében már nem lesz meg az a kiváló ár/érték arány mint az elődnél. De nagyon remélem hogy az én pesszimizmuson teljesen alaptalan lesz, és ismét egy remek kézsüléket dob piacra a gyártó.
-
uki
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Értem amit mondani akarsz, de sztem ez megint jó lesz. Persze nem üt akkorát mint tavaly, de megint feljebb teszi a lécet a 7"-os tabletek piacán. FHD kijelző, erős 4 magos proci, 2GB RAM, erős GPU. Ilyen azért nem nagyon van még, ehhez képest az a 30USD drágulás nem is olyan sok.
Ha meg valaki azzal jön minek FHD 7"-ra, azért mert az iPad mini is "retinaval" fog jönni, nem lehet lemaradni.
-
matteo_szg
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Kicsit fáradt vagyok, ezért nem teljesen értelek.
Mi a baj az első Nexus 7-tel? És mi lesz a gond a következővel?
-
callmeakos
veterán
Az a baj, hogy ha beigazolódnak a hírek, akkor az új Nexus 7 nem lesz más, mint egy tucat 7colos tablet jó hardverrel. Az előző Nexus 7 különlegessége is az volt, hogy rendkívül olcsón jutottak a vásárlók jó hardverű tablethez. Kár lenne érte

-
SkyLaci
őstag
"A megjelenítő felbontásáról és méretéről hivatalos adatok nem jelentek meg az oldalon, de mivel a Nexus 10 több mint kétszeres kapacitású cellával bír, így a 7 hüvelykes felbontás borítékolható"
mii?...jó, felfogtam, lehetne érthetőbben fogalmazni.
-
uki
aktív tag
Ahogy jön cserélem is a mostanit. Reméljük itt a kezdeti összeszerelési gyermekbetegségek nem lesznek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jól hangzik, kíváncsi leszek erre a frissített FHD-s gépre is. Elviekben 30$-al drágább, mint a Nexus 7, de cserébe legalább jó felbontása van. Bár Magyarhonban tuti lesz egy 100, indulónak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest