Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
viszont fele annyi sincs mint amennyit MS adott a Skypeért.
Én nagyon remélem, hogy apple rálicitál...
lorinser: Ha föld országainak felében nem már bőven jók. Amúgy én nagyon sajnálnám, MO egyértelműen jobb szolgáltatástr nyujtanak sokkal olcsobban.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
lorinser
senior tag
-
azopi74
addikt
Úgy néz ki, Uber lesz a befutó, 3 mrd USD-t ajánlottak a HERE-ért, ami azért nem kevés, kicsit kevesebb, mint a fele annak, amit a MS fizetett a Nokiának az egész készülék üzletágért, pedig az a tranzakció durván túl volt értékelve, valójában 1 mrd USD-t sem ért volna.
-
Воланд
titán
válasz Totheground #74 üzenetére
en nem jatszok semmit, esz ervekkel barmikor meg lehet gyozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz hdanit610 #75 üzenetére
"Tehát a Microsoft esetében szerinted rendben van (hiszen megmagyaráztad), hogy mindenért fizetni kell"
jo hogy rendben van, hiszen szoftvereladasokbol el. jo reggelt. aki meg nem latja at, hogy eppen miert lesz ingyen a w10 frissites, azzal nem tudok mit kezdeni, javaslom, hogy toltson el ot percet azzal, hogy utana olvas a temaban.
"az Apple köcsög, mert ingyen adja a legfrissebb változatokat és az irodai programokat"
bocs, de ilyet nem irtam, teljesen felesleges olyat belemagyarazni a hozzaszolasaimba, ami nincs ott.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Totheground
addikt
"Nem ingyenes a szoftver"
"De az"
"De windowsra nem az"
"Miért lenne? Apple szoftvert Apple vasra adnak ingyen"
"Akkor kifizeted a vasban"
"A vas ára ugyanaz volt, amikor fizetni kellett a szoftverért is"
"blablabla"Most komolyan utolsó szót akarunk játszani?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-
laci1892
őstag
Nagyon egyszerű a képlet, ha a Microsoft nem tesz valamit záros határidőn belül akkor nagyon meg van az esélye hogy komolyan rábaszik. A Here a lumiásoknál egy jó bejáratott név. Nem hiszem hogy ( bár ki tudja biztos van az a marketing) jó ötlet lenne lecserélni ezt a márkát.. Érdekes évnek nézünk elébe
-
Воланд
titán
latom nem erted (ami mondjuk nem meglepo). te, vagy akarmelyik ikutyu tulaj kifizeti az os, vagy mas apple sw-t a hw-vel. mert ha szerinted nincs benne az adott eszkoz araban, akkor sulyosan tevedsz.
-
r3dsnake
nagyúr
Úristen, nem ingyenes az Apple szoftvere nem Apple hardverre. Miért támogassanak hackintosht? A sok user error miatt csak negatív megítélés lenne az egész OS-re nézve.
Az előbb arról volt szó, hogy biztos majd az Apple userektől is pénzt kérnek érne, amire írtam, hogy nem, mivel minden szoftverüket ingyen adják. Erre jössz azzal, hogy hátdepécérenem. Oké.
-
lorinser
senior tag
válasz hdanit610 #63 üzenetére
"nagy, gonosz, csúnya Alma" - ezt jól mondtad a kedves alma is tűzzel, vassal írtja a versenytársakat, leginkább szabadalmi troll formájában.
Ha esetleg az övék lesz (de nagyon bízom benne, hogy nem) már látom, hogy levédetnek benne mindent még magát a térkép kinézetét is, aztán úgy adják elő, hogy ezt ők találták fel és micsoda új, nagyszerű innovácó.
Zárásképpen pedig nagyon gyorsan beperlik Piri Reist szabadalomsértés miatt.Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
Воланд
titán
hat persze, "ingyen os".... az irodai csomag letoltolinkjet sem talalom, ha nem valamelyik tobb szazezres ikutyut hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
Amúgy nem tudom, de miért vagytok benne olyan biztosak, hogyha az Apple-ön kívül más veszi meg, akkor minden marad a régiben? A nagy, gonosz, csúnya Alma biztosan mindenhol elpusztítja még az írmagját is csóri Here-nek és csak és kizárólag iOS-en lehet majd használni, bezzeg, ha a Daimler veszi meg, akkor mindenkinek továbbra is ingyenes marad és minden marad a régiben.
Ne legyetek már ennyire demagógok!
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Quasi_modo #53 üzenetére
"Pénz azért máshol is van."
+Ráadásul különböző okokból mindenkinek jó lenne.
= Lehet licitálni"És nekik sem ér meg bármennyit."
A bármennyi fele is elég szép lehet.
Én amúgy örülnék apple vinné, onnan 99% ingyé lenne egy baromi jó navi iphone tulajoknak.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
blagolf
senior tag
Ha az Apple veszi meg, az üzletpolitikájukat ismerve nem járnak olyan jól az Iphone tulajdonosok sem. Tuti hogy nem lesz ingyenes, be fogják hajtani a kedves fanokon.
Üdv, Zoli
-
h4h01
senior tag
Nah, ha az Apple beszállt a harcba, akkor ezt már készpénznek lehet venni, hogy az övéké lesz..
-
Dare2Live
félisten
Nagyon soványnak tartom a 3b$ hereért, főleg, jelentkezőket elnézve. Mindnek baromi jól jönne és mindenek pénze is van rá.
-
Totheground
addikt
Szép lassan fejlődik az Apple maps de egy kis reszelés ráférne. Ezzel talán meg is lehetne oldani. Szóval hajrá. Ráadásul mivel ez az államokon kívüli akvizició lenne, használhatják a parkoltatot pénzeket.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Hadrian
tag
A Nokia épp tavaly vásárolt fel egy izraeli 3D térképes céget, masszívan rámentek az autós fedélzeti navigációra és az autonóm járművek navigációjára. Az Apple is előre akar törni az autógyáraknál, biztosan ez is ott motoszkál a fejükben.
-
metaboy
tag
Nem értem... miért nem töltik le ingyen? Nekem sikerült
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Neurotoxin #43 üzenetére
Tudtommal már jelenleg sincsenek támogatva a Lumiák a Nokia/Here maps által, tehát frissítések sem jönnek.
-
Neurotoxin
őstag
válasz Galgogergo. #2 üzenetére
Nah még csak az kéne. Ezért is szeretem a Lumiákat. Remélem lesz annyi esze a Nokiának, hogy a Nokia\Microsoft tulajoknak adott ingyenes szolgáltatásokat pl Here, Drive+ meghagyja záradékban. Tudjátok mit az Apple se#*%be!
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
alkatraz3000
senior tag
A maps ma már teljesen más , mint az iOS 6 megjelenésének idején. Mondjuk en nem használom egyáltalán, mert a waze nagyon jól működik szociális téren nem lenne baj persze, ha egy nagyon jol sikerült programot integralnanak az Apple mapsbe.
A sirankozoknak meg annyit, hogy az "erősebb kutya b....k."
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
ctvagyok
őstag
Azért annyira nem szar a HERE, potyanavira bőven jó. És a designja sem rossz szerintem.Mondjuk eddig használtam vagy kétszer.
-
r3dsnake
nagyúr
Remélem megveszi az apple. A here jobban tetszik, de az apple maps beleépül rendszerszinten az iOS-be, és lockscreenre is kikerül a navigáció. Örülnék, ha egyesítve lenne a kettő.
-
ndave92
tag
Az Apple Maps egy hulladék, szóval megértem, ha meg akarják venni, viszont akkor biztos úgy csinálják, hogy csak az Apple termékeken lehessen használni, ami nem annyira király dolog.
-
Freiherr
őstag
Tehát ami még kb. féléve egy nyomós érv volt a WP mellett,az most ellenük fog fordulni,ismerve az Apple hozzáállását.
Back to the future
-
bollokcs80
Korrektor
Ha a Facebook veszi meg, talán marad esély az ingyenességre (ld. WhatsApp). Az Apple-től én is félnék, Androidon nincs más korrekt és ingyenes offline térkép jelenleg.
B.Cs.
-
Pearce
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a Lumiákon levő Here-rel mi lesz a térképszoftver eladása után?
Lesz még frissítés, támogatás az MS részéről vagy megy a lecsóba? -
lorinser
senior tag
Én is nagyon remélem, hogy 1; talán mégsem adják el, vagy 2; ha el is adják akkor NEM az Apple veszi meg. Ha az alma kezébe kerülne az senkinek nem lenne jó (csak az almának...).
Ha jól tudom, akkor a Daimler is jelezte a vételi szándékát. Amúgy nekem mindegy, hogy ki veszi meg csak az Apple ne!
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
batai15
félisten
Annyira nem vagyok elajulva az appot illetoen, nem is gondoltam h ennyire meg akarja mindenki szerezni.
-
elmepocok
tag
Miért akarják ezt is eladni? Egyébként az Apple szerintem is a legrosszabb alternatíva, valahogy nem látom magam előtt, ahogy a WP Store-ban a Here Drive-nál megjelenik, hogy Kiadó: Apple Inc.
-
Воланд
titán
nem csak a maps-rol van szo, az egesz terkepeszeti/navigacios reszlegrol. nincs ertelme eladni a terkepeket, a navigacios szoftvert meg megtartani.
-
oszi666
őstag
hát igen, az apple maps elég gagyi... kell valami a helyére
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
DaveJr
őstag
Mondjuk csak a Maps-ről van szó. Szóval a Lumiás Here Drive még működhet. Csak hát persze pont az alapján adnák el. Nem sok értelmét látom, hogy csak egy részét adják el.
Lehet, hogy kell a részvény árnövekedés
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Hadrian
tag
Egy esetleges Apple felvásárlás után kérdés, mi lesz azokkal a nem okostelefonos gyártókkal akik ezt használják (Garmin pl.) illetve az ipari felhasználókkal (szoftver cégek, akik pl. transport management systemeket fejlesztenek).
-
Quasi_modo
nagyúr
-
drfedayn
tag
Jajj.... vw konszern nyisd ki a zsebed
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
babkukta
senior tag
én is erre gondolok. Valószínűleg megvan már az Ms-nek minden, ami kellhet egy saját navihoz. Ki akarnak ők is lépni a Nokia árnyékából lassacskán. A név már megvan, szvsz a Lumia se fog sokáig maradni, + saját navival szintén csak a saját presztízsét erősítené, nem a Nokiáét
Üdvözlettel, Tibi
-
tjb007
nagyúr
válasz Galgogergo. #2 üzenetére
Az egy kicsit bajos lenne, mert még legalább két évre szóló szerződésük van a Microsofttal.
(#6) Fejvad
Miért is ?
(#7) Zolik
Csődben ?
(#9) babkukta
Térképészeti részlegük továbbra sincs, a Navteq-től (ami ugye a Nokiáé) kapják a térképeket, szóval ehhez előbb valakivel meg állapodniuk (túl sok lehetőség nincs).
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
+1
Az apple önző üzletpolitikája romba döntené az egész HERE+ felhasználói kört.
Kizárt dolog, hogy hagyná, hogy a megvásárlás után pl a nokiások ingyen használhassák az appot továbbra is.
Az MS nagyon csöndbe van, remélem már kitalálták az alternatív megoldást.Az apple és a google maps is egy kalap kaki mert nem lehet offline használni őket.
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Fejvadi
nagyúr
Akkor a Nokiásoknak annyi.
[ Szerkesztve ]
-
fater007
csendes tag
A Microsoft-ot ennyire nem érdekli a történet???
Esetleg előrukkolnak saját navigációs programmal, mert már kiszedtek mindent a HERE-ből és innentől, csak frissítgetniük kell a saját alkalmazást? -
HaJózsi
aktív tag
Remek.
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
WinPho
senior tag
Szvsz ha az Apple veszi meg, az talán csak az iTulajdonosoknak lesz jó.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest