Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
üzenetére
A zart okoszisztemat amit irtam, azt almara irtam, persze ujonnan a Microsoft is ebbe az iranyba ment - nagyon ugy tunik, hogy vesztere, ami abbol is nagyon jol latszik hogy milyen jol "magadra" vetted amit irtam mikozben egyaltalan nem is arrol irtam ezt az egeszet. Emiatt viszont kulonosebben nem is reagalnek a dolgokra, de annyit azert elmondok, hogy a "minek az bele" erv amivel gyakorlatilag vegig ervelsz, szerintem nem erv.
#81: a gyari bongeszo lecserelese alatt az alapertelmezett bongeszo atallitasat ertettem, amit semmilyen modon nem tehetsz meg iOS alatt. De ha mar szoba hoztad: Firefox nincs iOS-re, soha nem is volt, es valszeg nem is lesz, a Chrome pedig ami van az nem igazi Chrome mint Android-on, gyakorlatilag a Safari-t hasznalja es csak egy "skin" korulette, mint kb az osszes tobbi bongeszo, szinten az iOS korlatoltsagai miatt.
-
hallerlaller
addikt
válasz
üzenetére
ez a zune egy remek program, használd egészséggel.
"app telepitgetes, csak az o kozponti rendszerukbol"
ez mindenhol így kényelmes és normális. Legalább megoldják, hogy ótvar szar appok ne kerüljenek a userek telefonjára. Ja, hogy a warez miatt kéne? Akkor bocs.pl. a mobilaréna által is 10/10/10-re értékelt swype beta-t én azért nem nevezném 'ótvar szar'-nak.
"filerendszerbe valo betekintes sem"
??? Mért akarna abban bárki is turkálni? Őszintén, egy telefonon, mégha az okos is, ez miért fontos?természetesen itt is úgy tervezték, hogy semmi szükség erre, ezért nincs is a gyári androidban fájlkezelő, de nem kell megmondani másoknak hogyan használják, ha ő neki ez kell akkor ez kell. (nem mellesleg nagyon sok embernek ez igenis fontos, biztos buták)
"gyari bongeszo lecserelese"
Mivel a gyári is kiválóan működik, nem kell lecserélni se.persze, kivéve amikor nem működik olyan kiválóan..
na megyek is warezolni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest