Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

Remek kis teszt, szuper eredmények, köszi :)

Igaz, hogy én már megvettem szüleimnek a gépet - de ott, akkor a teszt nem is volt fontos. Viszont ez most megerősíti, amit a saját szemeimmel láttam, csak nem hittem el :)
    Ezekszerint nem csak nálam hasít a kicsike.

Egy egyszerű ASROCK FM2A55M-DGS alaplapba került 8GB 1600/CL9 Kingston társaságában.
    (valszeg 4GB vs 8GB nem oszt/szoroz az égvilágon semmit - de nem volt nagy árkülönbség, így meg gond nélkül eldöcög majd a kis masina vagy 400évig).
    Kapott még egy vacak kis 5k-s házat (ezt az egyet bánom csak - borzalmas darab), meg egy Thermaltake Lite tápot.
    Minden a lehető leghalkabbra állítva, szinte teljesen némán üzemel.
    128GB Samsung SSD került bele, mivel nagy tárkapcitásra nincs szükség, viszont így minden mozgóalkatrész kiiktatva és a hang és fogyasztás is a minimumra csökkentve, miközben a sebesség elképesztő.

Win8 x64 ment rá, de a monitornak ideje nincs felébredni. Mire magához tér a stand by-ból, a rendszer már a csempékkel várja a felhasználót.

Durvább, mint egy tablet.
    Bármire tökéletesen elegendő nekik, nagyobb a kijelző, mint egy tabletnél (igaz, annál kicsit többet fogyaszt és nem mobil), viszont monitorral, nyomtatóval együtt 105e alatt megállt az egész.

Ha a legkisebb FM2 egy SSD-vel ilyesmire képes, akkor vajon a nagyobbak mit tudhanak... többre nincs is szükség (kivéve játék esetén).

Új hozzászólás Aktív témák