Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Remek kis teszt, szuper eredmények, köszi
Igaz, hogy én már megvettem szüleimnek a gépet - de ott, akkor a teszt nem is volt fontos. Viszont ez most megerősíti, amit a saját szemeimmel láttam, csak nem hittem el
Ezekszerint nem csak nálam hasít a kicsike.Egy egyszerű ASROCK FM2A55M-DGS alaplapba került 8GB 1600/CL9 Kingston társaságában.
(valszeg 4GB vs 8GB nem oszt/szoroz az égvilágon semmit - de nem volt nagy árkülönbség, így meg gond nélkül eldöcög majd a kis masina vagy 400évig).
Kapott még egy vacak kis 5k-s házat (ezt az egyet bánom csak - borzalmas darab), meg egy Thermaltake Lite tápot.
Minden a lehető leghalkabbra állítva, szinte teljesen némán üzemel.
128GB Samsung SSD került bele, mivel nagy tárkapcitásra nincs szükség, viszont így minden mozgóalkatrész kiiktatva és a hang és fogyasztás is a minimumra csökkentve, miközben a sebesség elképesztő.Win8 x64 ment rá, de a monitornak ideje nincs felébredni. Mire magához tér a stand by-ból, a rendszer már a csempékkel várja a felhasználót.
Durvább, mint egy tablet.
Bármire tökéletesen elegendő nekik, nagyobb a kijelző, mint egy tabletnél (igaz, annál kicsit többet fogyaszt és nem mobil), viszont monitorral, nyomtatóval együtt 105e alatt megállt az egész.Ha a legkisebb FM2 egy SSD-vel ilyesmire képes, akkor vajon a nagyobbak mit tudhanak... többre nincs is szükség (kivéve játék esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest