Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C$abi
aktív tag
Hát, egy kicsit még bétásnak érződik a húgom Xperia mini-jén...
-
takacsbotond
őstag
Nem rossz, de a Winamp még mindig jobb, pedig már jó ideje nincs támogatottsága...
-
Paul119
addikt
Hat a sony fele walkmanhoz kepest szerintem nagyon karcsu

-
Rickenstein
senior tag
Hát igen: Tényleg valami egyedit, meglepőt, korszakalkotót kéne fejleszteni egy zenelejátszóba, hogy igazán vigyék ...sajnos a piros színű vezérlőgombok nem ez a kategória.
Van egy pár ötletem, persze nem ingyért
-
halkow
őstag
nem rossz csak sok benne a reklám
-
BulletBill27
aktív tag
Kipróbáltam, nem rossz, de jó lenne egy reklám nélküli verzió is

-
gzbotii
nagyúr
"a gyári Google Music app ugyanis igen magasra teszi a lécet" - hat nemtom'

-
truefx
aktív tag
Vagy Player Pro-zik.
Ami ingyenes az automatikusan 10/10 ár érték arányú. Én biztos nem telepíteném fel ezt az akármit a telefonomra, mégha a szomszéd Pistike gyártotta akkor sem.
-
helixP
nagyúr
Egyébként igaz, hogy a legfrissebb Play zene óta nem érdemes szórakozni az új lejátszó telepítésével, akinek meg számít, úgy is Powerampozik.
-
petipetya
nagyúr
Köszi a leírást.
Ezek alapján én egy publikus bétának nevezném, illetve hiányolom a fizetős verziót egy sör áráért (250 Ft), amelyben már nincs reklám (Playen csak egy verzióban van fent). Ha van alkalmazáson belüli vásárlás, akkor nem szóltam, mert nem telepítettem és a tesztben sincs róla szó. -
kolosanyi
veterán
Semmi pluszt nem tud felmutatni és reklám is van. Hiába magyar fejlesztés, nincs értelme erre lecseréli a gyári lejátszót, inkább egy komolyabb zenei alkalmazás bemutatóját olvasnám szívesen (például Neutron stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek alapján én egy publikus bétának nevezném, illetve hiányolom a fizetős verziót egy sör áráért (250 Ft), amelyben már nincs reklám (Playen csak egy verzióban van fent). Ha van alkalmazáson belüli vásárlás, akkor nem szóltam, mert nem telepítettem és a tesztben sincs róla szó.