Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
úton a világsiker felé
az első komment üt
egyébként már meg is vettem a full verziót és jó

-
Flind
senior tag
És olyan effektet nem terveztek véletlen (ha megoldható), hogy a hátteret elmossa az app, az alakzatban pedig éles marad? Mint például ezen a képen, csak persze az automatikus formákkal.
Szerintem nagyon jól nézne ki, és sokan szeretik a blurred háttereket. -
kakuk.tamas
addikt
Ez a VivaTV hivatalos appja? Ott szokás háromszögeket tolni minden elé...
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
"Máraki"....

-
banhammer
veterán
válasz
kameraman77
üzenetére
+1
Berakom a kedvenc kek hattterkepem ami a windows desktopom is, lezart kepernyore egy fodozodos medence van berakva fodrozodos nyitas effekttel es ezzel le is tudtam a rendszer csinositasat.
-
Bkrisz9
őstag
Nekem tetszik. Jó kis app csak így tovább
Bár igazából számomra felesleges. (ritkán váltok hátteret.. egyszer egy hónapban meg nem nagy dolog beírni Google-be valami keresőszót így ezt app formában nem lenne értelme feltenni de ugye mindenkinek mások a szokásai) Egy jó lapcsaládos appnak viszont szintén nagyon örülnék. Biztosan meg is venném ha ezzel támogatnálak téged és a lapcsaládot. 
-
makopeter
tag
válasz
kameraman77
üzenetére
Én meg soha nem értettem, ha valakit ennyire nem érdekel egy téma, minek szól hozzá...
Egyébként letöltöttem kipróbáltam, valamint a minimát is, nekem az utóbbi jobban tetszik, de jó app ez is.
-
gabancs
addikt
válasz
kameraman77
üzenetére
+1
-
ctvagyok
őstag
Ezt a márkanevet nekem kellett volna levédetnem, epic
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
üzenetére
Tok jo kerdesek!
Az OpenGL ES tobbfajta texturatomoritest tamogat. Van olyan, ami mindenhol elerheto (ETC1), de nem kezel alfa-csatornat, amit mi a maszkolas miatt hasznalunk. Ami tok jo (lesz, ha elterjed), az az ETC2, ami alfat is tamogat, de sajnos csak OpenGL ES 3.0 felett erheto el (Android 4.3+). Ezeken kivul vannak meg nem univerzalis, grafikus chipenkent eltero eljarasok is, bovebb info itt.A bitmappel kapcsolatban: mint kepformatum valoban pazarlo, de en itt nem arra, hanem a kepmuveletekhez hasznalt, szinten Bitmap nevu androidos osztalyra gondoltam. Ami szinten sok memoriat eszik (aranyosan a memoriaba olvasott kep felbontasaval), de ez logikus is, a memoriaban a nyers pixelekkel dolgozol, nem a tomoritett fajllal.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
gabesz839
üzenetére
Keneseij:
Nálam a lezárt képernyő hátterét is változtatja.gabesz839:
egyáltalán nem vettem észre extra merülést sem a HPSTR sem a Minima esetében
pont ezért is kedvelem őketmorgyi:
szerintem nem ugyanarról beszélgetünk,
1. nekem a Minima nem okozott lassulást (igaz nem néztem mennyi RAM-ot eszik, de más élő háttereknél feltűnik, hogy azért meg meg akasztja a rendszert, itt nem)
2. a Minima nem statikus háttérkép, hanem giroszkópra mozognak az elemek ahogy döntödkameraman77:
Az is mindegy hogy a barátnőd hogy néz ki, nem?
Lehet zacskót húzni a fejére ha nem jön be.
Komolyra fordítva: nekem volt jó ideig tiszta fekete hátterem, az is jó volt, most változatosságnak felraktam ezt és bejött
Vannak ilyen emberek 
-
dlaj
őstag
-
kameraman77
tag
Soha nem értettem ezt a háttérkép, meg kinézet mizériát. Nem mindegy? úgysem bámulom, az a fél-egy másodperc amíg megnyomok egy ikont meg teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki.. Ez nem kicsit barbibaba effektus fiúknak.. jajjnézd de cuki a háttérképem, jajj nézd az új ikonjaimat! Most komolyan... milyen ember az olyan, aki mutogatja a telefonját másoknak csak ezért? Nem k.rvára mindegy, hogy milyen a háttérkép? úgysem azt bámulod, hanem az első szervuszra elindítod az alkalmazást amire szükséged van.. ez kb olyan, mint a zenelejátszó kinézete.. nem k.rvára mindegy? ugyis a zsebedben van a készülék... Mi visz rá "férfiakat", hogy csinosítgassák a telefonjuk ikonjait meg háttérképét? nem kicsit feminim..Szerintem - szerintem - teljesen felesleges.. nálam egyből fekete háttérkép, ikonokat meg lesz.rom.. nem mindegy, úgyis csak megnyomom és indul az alkalmazás... Persze nem járok csőnaciban...
-
dr. Kind
aktív tag
Erre sajnos nem talaltunk megoldast. Nehany custom ROM a hatterkep melle bevezeti a kulonallo lockscreen wallpaper fogalmat is, ami egyben van kezelve a gyari Androidon. Sajnos igy nincs is melle API, azaz fejlesztokent nem tudom berakni lockscreen hatterkent is az appot.
-
gabesz839
senior tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Akkumulátort mennyire meríti? Észrevehetően?
-
Keneseij
tag
Azt is be lehet esetleg állítani hogy a lezárt képernyőn lévő hátteret is változtassa, vagy csak én nem találtam meg?!
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Koszi! Ez a Minima nagyon jonak tunik, toltom is

-
dlaj
őstag
Az app nagyon tetszik, viszont az nem, hogy nem fért bele a magyar nyelv. Rengeteg külföldi app tud magyarul, ha letöltöm a telefonomra, most meg könyöröghetek itt!
Azért egy Dr-tól elvárnám,hogy legalább a honfitársaira gondoljon.
-
Jó app, bár a dupla érintéses indítás eléggé megbízhatatlan.
Egyébként jó lenne szerintem egy 1-2 hetes próbaidő, amikor minden elérhető, és egy kép mentés opció is tetszene.Előttem mondták, hogy jó lenne hasznosabb appokat fejleszteni. Szerintem egy material designos ph és ma app elég jó lenne.
-
Flind
senior tag
Szerintem érdekes, az biztos hogy hozza a Readys minőséget (dr. Kind
). Tesztelem. -
Dr.Anonymus
addikt
Már jó pár napja használom, és nagyon feldobta a HTC One-omat.
Jól összerakott program, intuitív UI-val. Gratula érte dr.Kindnak és csapatának!Eddig csak két háttérképes program maradt meg a telefonomon, az egyik a Minima, a másik ez.

Csak ajánlani tudom.
-
gabancs
addikt
Ismét egy felesleges alkalmazás. Sok jövőt nem jósolok Dr.Kind. Mi lenne, ha valami értelmeset fejlesztenétek?
-
Shyciii
veterán
Nekem nem ez lesz az az app, amit ki fogok próbálni. Véletlenszerű háttérkép még véletlenül se lesz az én ízlésemnek megfelelő, és nem értem, hogy mitől lesz egyedi a háttérkép, ha berak elé egy háromszöget, egy kört vagy egyéb alakzatot. Szerintem ez inkább erőltetett, mint egyedi dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pontos idopontot sajnos nem tudok mondani.
No offense...

Az OpenGL ES tobbfajta texturatomoritest tamogat. Van olyan, ami mindenhol elerheto (ETC1), de nem kezel alfa-csatornat, amit mi a maszkolas miatt hasznalunk. Ami tok jo (lesz, ha elterjed), az az ETC2, ami alfat is tamogat, de sajnos csak OpenGL ES 3.0 felett erheto el (Android 4.3+). Ezeken kivul vannak meg nem univerzalis, grafikus chipenkent eltero eljarasok is, bovebb info