- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
alextheboss
tag
Üdv!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy vannak-e eme tabletra cust romok? Ha vannak, akkor ki, mit ajánl? Illetve 4.4-es fw alatt hogyan lehet felbontás állítani?
-
alextheboss
tag
Sziasztok!
Olyan problemam van, hogy nem tudom rootolni a tabletet. 4.2-es android fut rajta, aminek az android-forum-on meg is talaltam a mikentjet. Amikor usb hibakereses modban radugom a gepre a tabletot, akkor nem tudja telepiteni a drivert. XP-t hasznalok, nem tudom, hogy ez pröblema lehet-e.
Szerintetek mikent lehetne ezt megoldani?
Valaszokat elore is koszonom!
U.i.: 4.4-re lehet-e mar frissiteni?
-
alextheboss
tag
Sziasztok!
Én is Q933R tulajdonos vagyok, de eddig annyira nem használtam, ám de mostanában elkezdtem rákapni. Telepítettem rá egy játékot (NBA 2K14), de mást már nem enged telepíteni, mivel nincs hely. Miként tudom azt megcsinálni, hogy ne csak az alap 2 GB körüli tárhelyre tegye az appokat és a játékokat, hanem a 12 GB körülire? Nagyon kevés applikációt tudtam csak a beállításokban áthelyezni. Amiket áttudtam, azok nem számottevő dolgok voltak, de a fent említett játékot nem tudtam. Sajnos így kicsit használhatatlannak találom, mivel a másik partícióra nem hogy appokat nem tudok tenni, hanem zenét, képeket és egyéb dolgokat sem. Az csak dísznek van, hogy bele tudják írni a 16 GB-ot?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerk.: Android 4.2-t használok
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest