- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy999
tag
Sziasztok!
A párom 997d-jét frissítettük OTAn keresztül JB-re, és azóta nem találjuk a gyári értesítési hangokat. Tudtok segíteni, hogy hová lettek? Esetleg valaki fel tudja tenni valahova egy packban? -
Wolfy999
tag
Valaki aki használ navigációs programot OT-997D-n tudna válaszolni pár kérdésemre privátban? (Ha értitek mire gondolok...)
-
-
Wolfy999
tag
válasz
krozsolt #4412 üzenetére
Láttam én is, hogy ez van odaírva, de nincs a választható opciók között a gyártói garancia. A bolti gari meg azt jelenti, hogy csak a boltban tudod érvényesíteni, tehát nem sétálhatsz be a gyártó szervizhálózatának bármelyik átvevőpontjába. Lehet, hogy a bolt saját szervizese javítja majd a telódat ebay-ről vadászott vagy bontott alkatrészekkel. Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha a bolt megszűnik.
Sok embertől hallottam már, hogy mennyit szívott a bolti garival. -
Wolfy999
tag
válasz
coolpet #4183 üzenetére
Egyébként micro simre váltáshoz nem kell számot cserélned. Két módon válthatsz:
1. Bemész a szolgáltatód valamelyik boltjába és kérsz egy sim cserét. Úgy tudom ez 4-5 ezer forint körül szokott lenni, de a nagyon régi simeket lehet, hogy ingyen cserélik. Minden ugyanaz marad, nem változik a számod, csak a pinkódja lesz új a kártyának, de azt vissza tudod állítani.
2. Bemész szinte bármelyik GSM üzletbe, ott le tudják neked vágni egy ilyen eszközzel. A simed ebben az esetben ugyanaz marad, csak felesleges műanyagot vágna le róla. Max 500 Ft-ért megcsinálják szinte bárhol, de sok helyen ingyen is.
Lehet kapni hozzá adaptert is, amivel a micro simet be tudod rakni rendes sim foglalatba is. Amikor én vettem micro simes telefont, a boltos ingyen levágta a kártyám és adott ajándékba adaptert is. Nem kell olyan nagyon félni a micro simtől, előbb-utóbb már csak ez lesz.
-
Wolfy999
tag
Sziasztok!
A páromnak gondolkozom egy ilyen OT-997D-ben. Jelenleg Samu Galaxy mini-je van, annál mindenben jobb lenne, ráadásul nem két telefonja lenne. Viszont elég sokat szokott filmet nézni telórol, ezért érdekelne, hogy esetleg 720p-s és fullHD videókat is tud-e nagyobb akadozás nélkül játszani.
Ezen kívül szívesen fogadnék infókat arról, hogy milyen ismert hibái, bugjai vannak? Esetleg mik a típushibák? És hol érdemes venni? Gyártói garival kapható itthon? Ha igen, hol kell leadni, hol javítják?
Előre is köszi minden infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest