- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, jobb híján nálam is az alap MS driver-ek vannak. Igazából ezekhez nem is kell több, viszont van amikor kell a gyári driver, hogy a hardver maximális képességeit kihasználhassa az ember. Tudom, hogy nem nagy kunszt, de Inteléknél ott az INF Update Utility, ami végigfrissíti az egész mindenséget. Tehát igazából itt minálunk AMD-seknél is jó lenne, ha ekkora, ilyen minőségű szoftveres támogatás lenne. De valahogy úgy érzem, hogy minden programozó a videókártya driver-ekre koncentrál, de ott is csak a viszonylag újabb szériákra, meg főleg Windows platformra.
-
Nem baj, hogy nincs új IDE driver, de itt a Windows 7 és névben is kompatibilis driver hozzá sehol. Plusz a régi sem tölthető már le, mert az SB driver-ben volt benne annak előtte. Most egy USB-s szűrő valami van benne helyette, amitől például virtuális gépre nem tudok USB-s cuccokat felcsatolni.
-
Igazából én jobbára pont a Hot Plug funkciót használom ki. Ott lenne még az NCQ is, ami sorba rendezi a parancsokat, de azt be is kellene kapcsolni, MS driver-rel nem megy. Azt nem tudom, hogy ezzel az új AMD driver-rel ment-e, de előtte a JAVA-s RAIDXpert-et kellett feltenni hozzá, és a böngészőben lehetett engedélyezni. Ekkora baromságot még mondjuk életemben nem láttam őszintén szólva. Mennyivel egyszerűbb lett volna egy szimpla exe fájl hozzá, mint egy pár száz megás ilyen valami, ami egy idő után nem is működött, újra kellet raknom.
Jó persze az IDE mód is, de már az AMD nem ad ki új driver-t hozzá, a legutolsó 2008.06.18-i dátummal van felvértezve.
Egyébként NCQ-val kicsit jobban teljesített a merevlemez mikor másolás közben játékokat futtattam. Egyéb haszon őszintén szólva nincsen, csak emiatt is később indul a rendszer, mert ezzel is tököl a BIOS.
De nem is a hasznossága a lényeg, hanem ha valamit csinálnak, akkor azt csinálják jól. -
AHCI módban működik a SMART az alap MS driver-re itt, és ezzel az új AMD driver-rel is ment most már. Intel fronton már régóta semmi gond nincsen, ők tudnak működő driver-t szolgáltatni régi chipset-jeikhez is, nem úgy mint pl. az SB600-nál.
Egyébként sok alaplap BIOS-ában állítható, hogy ha nem is 4, de 2 külön SATA port IDE vagy AHCI-ként működjön, míg a többi AHCI-ben megy. -
-
Leírtam a tapasztalataimat vele, persze nem csak OEM gépekre, hanem sehova nem ajánlanám. Persze lehet ám, hogy én valami kivételes vagyok, és csak nálam produkálta a jelenséget, próba cseresznye. Egyenlőre maradok a MS alap driver-nél, aztán meglátjuk jövő hónapban mi lesz.
Gondolom VaniliásRönk csak a figyelmeztetést olvasta el az AMD honlapján...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest