- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Értem, köszi.
Akkor viszont a fejlesztők és fejlesztések felett akarnak kontrollt, lehetőségekhez képest mindenhova beerőszakolni magukat (ShitWorks-öt), és megakadályozni, hogy a GCN-ek magasabb fejlettségét ki tudják használni, amíg el nem érik a saját GPU-ik azt a szintet, semmi más ésszerű magyarázat nincsen. Na itt kellene tökösnek lennie az AMD-nek és ezt nem engedni.
-
Duck663
őstag
Nem tudom, csak én érzem azt, hogy az nv nem azért nem ad dokumentációt a hardvereihez, mert nem feltétlenül ne akarna, hanem azért mert valami sumákság van hardveren belül? Mint pl a 970-esnél a memória használata, hogy nem feltétlenül minden úgy működik, ahogy kellene. Illetve ha kikerülne az nv kezéből a kontroll, akkor sem biztos, hogy sikerülne jobb teljesítményt elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest