- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
De az Apple.com-ról is lehetett vásárolni, kiszállították postaköltség nélkül, onnan rendeltem én 2007-ben MBP-t.
Oké, csak azt nekem ne mondja senki, hogy most találkoztam először az Apple-el, mert 99óta van mac-em, azóta pedig jó néhány 80-as évekbeli csodát beszereztem, illetve a Y2K utáni "nagy" termékeket is.
Amim még nincs, de nagyon szeretnék egy dobozos Newtone, de azt hiszem olyat nem fogok találni. -
BlackSoft
addikt
Itt is látszik, hogy új dolog még az Apple Neked.
Igen, csak lassan egy 5 millió forint értékű Apple gyűjteménnyel rendelkezem
Az Apple.hu azóta van,m amióta interneten elkezdtem vásárolni (nem ma volt). Azelőtt meg külföldön éltem, úgyhogy itt magyarországon nem tudom mi volt, de nálunk Apple-t csak németországból/angliából tudtam hozatni.
-
BlackSoft
addikt
Egyébként kérem szépen, valahányszor Apple terméket vásároltam, azt itthonról tettem, és nem StartKing-ből meg iStyle-ból, hanem az Apple.hu-ról. Az nem józsibácsi meg imrebácsi boltja, hanem igazi Apple
Ráadásul a kínálat 3x akkora...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest