- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Na ne viccelj, tehát egy AMD-s hírben AMD termekéiről beszélni az neked trollkodás? és valószínűleg a zöldek tábora csak dicsérni néz be néha
.
No de ne hogy csak off legyek,lehet benevezek egy 7870CF-re.... kevesebbet eszik mint az 580-am és úgy látom 60-70%-al erősebb annál....A Vram is több lenne... az ára még elmegy...1920X1200-ban
7890 CF 1920x1200 felbontásra, szerintem nagy pazarlás.
-
atti_2010
nagyúr
a VGA fronton is leginkább egyéni preferenciák, ill. akár szimpátia alapján is lehet választani, csak azt kellene tiszteletben tartani, hogy másoknak más véleménye is lehet..nem lehet ráerőltetni az igazunkat mindenkire.
Teljes mertekben igazat adok de van pár ember aki rendszeresen minden AMD-s hírt végigjár és teleszemetel azzal hogy menyire sz@r az AMD és ha valaki trolt kiált még ők vannak meglepődve.
-
atti_2010
nagyúr
Akkor majd meséld el az unokádnak hogy nehogy AMD VGA-t vegyen mert neked 2009-ben meggyűlt a bajod vele, de több 1000 embernek meg működött rendesen.
Egy szomszédnak tettem fel WIN 7-et 2 éve működik semmi gond vele, az uncsimnak meg minden héten újra kell telepíteni és borzasztóan szidja a Microsoftot, de még most sem tudja hogyan kell rendesen leszedni egy szoftvert úgy hogy nem egyszerűen letörli a mappát amibe telepult. -
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
csucsbicep #277 üzenetére
Nekem is 980/1200-at megy a szimpla 6850 Cyclone és örülök hogy nem adtam + pénzt a semmiért, szerintem a szerencsén sok múlik.
-
atti_2010
nagyúr
Azért vannak a szintetikus tesztek hogy meg lehessen nézni a min FSP-t az előző kártyákhoz képest, a játékokban ezt sokkal nehezebb mert álltálában a megjelenéskor minden gyártó olyan játékon tesztel ami fekszik az ő termekéinek, viszont a szintetikus tesztel nem lehet megtudni hogy valójában egy játékban mit is kap az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest