- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vágom. Pár napja is érkezett egy nagyobb frissítő csomag, amitől kb felére lassult a rendszerem (ha nem jobban) Egy darabig anyáztam, aztán kiderült, hogy a guru3D oldalán fent van egy újabb verziójú chipset driver a lapomhoz, mint amit az intel driver updatere (és oldala/keresője) egyáltalán felkínál. Feltettem az újat (de természetesen csak "-overall" paranccsal volt hajlandó minden modul frissülni..) és azóta megint szárnyal a masina. Kb. mint a Winupdate csomag előtt
Hát nem csodálatos? Egyébként szerintem a win10 mellett jelen pillanatban az egyedüli ami szól, hogy folyamatosan fejlesztik. Van is rajta mit, mert nem sok idejük volt kidolgozni, szerintem eleve félkészen adták ki. Engem napi szinten sz**p@t mindenféle érdekességekkel.
-
-
Popes
őstag
válasz
#10691584 #48 üzenetére
Nem, most a 16.5.2 van fent teljesen tisztán. Majd holnap ránézek hogy mi is a baja a BF4-nek.(csak az kavar be hogy közben a W10 is frissült, és sajnos az is okozhatja.)
Komolyan mondom hogy ha előbb utóbb nem kellene W10-re váltani lehet nem is erőltetném, néha elég nagy dilemma hogy a driver a hibás vagy csak a W10 sz.pat.
W8.1-en(vagy W7-en) lehetett tudni hogy a rendszer stabil és az újonnan telepített driverben vagy alkalmazásban kell keresni a hibát, de a W10 alatt egy frissítés is simán felborít egy jól működő rendszert. -
Popes
őstag
Crimson óta így csináltam de azért az érdekes hogy hiába volt uninstall az AMD mappa felhízott egy elég tekintélyes méretre mert valamiért nem törölte az előző verziók telepítőit.
Márpedig elég sűrűn jönnek a driverek(nem gond) de így feleslegesen vesz el helyet az SSD-n.
Lehet hogy nálam van User error, vagy nem tudom, de amúgy a DDU sem törölte hanem manuálisan kellett törölnöm.(vagy szimplán a W10 sz.pat) -
exedoc
senior tag
Nálam a 15.7.1 van fent, most már több mint egy órát játszottam vele a Doom-ot, nincs probléma, teljesen jól fut Sapphire 7970 Vapor-X Ghz Ed. 6GB-n, pedig nem mai kártya.
-
Kaiku
senior tag
Ha valaki parázik az új meghajtótól akkor használja a 15.12-est. Nekem azzal is jól ment a multi, egy két döccenést a pálya betöltésekor leszámítva, mind ezt Ultra beállítás mellet es 4x-es simítással. Ez a döccenés hiányzik az új driverrel.
-
Én picit jobban bírom, ebben az évben lesz 10 éves a Gigabyte szerver gépem.
Fejleszteni már nem lehet. És a mai Játékok sem mennek rajta. De legalább megy, és mohón táplálkozik. -
Ragnar_
addikt
válasz
FragMaster #36 üzenetére
Minden nem lehet jó
-
Ragnar_
addikt
És az új driverrel lehet, hogy nem tűnik majd el a terrain, mint SW Battlefrontban anno?
(no offense nekem is volt AMD karim, de ez ziccer volt.)
-
XatiZ
csendes tag
Ja akkor ez még mindig OpenGl-en fut ? Arról volt szó, hogy átírták dx-re az engine-t, az Nv meg most demózta Vulkan Api-val az egészet akkor most, hogy is van ez?
-
bencze
senior tag
Azért mekkora gány munkák folyhatnak, hogy jön egy játék és kell _drivert_ frissíteni.
-
sirdenis
tag
Radeonpro-ba lehet állítani. Persze ez egy külsős program...
-
antikomcsi
veterán
válasz
#45997568 #20 üzenetére
Ki hisztizett ebben a topikban, hogy túl sűrűn jönnek a driverek?
Úgy láttam inkább csak megbeszélték, hogy hogyan érdemes telepíteni, illetve kinek mi vált be, és tulajdonképpen örülnek, hogy nem kell hónapokat várni egy-egy meghajtóra. De azt, hogy hisztiztek volna azt nem láttam.
-
lemusz
addikt
Nem érdekel hányat adnak ki, váltani fogok. 15.7.1-től kezdődően "optimalizáltak" a cs:go-n és bár több lett az fps, de az egér szenzi rosszabb, mint előtte. Állítólag minden dx9-es játék 1-es flip queue size-zal lett megáldva, aminek pont hogy csökkentenie kellett volna az fps-t, de ők olyan frankón megoptimalizálták a dolgot, hogy még nőtt is. Szerintem 0-ra állították, ami addig is annyit tett, hogy a default 3-asra tette vissza a beállítást. Egyébként se értem, hogy miért nem lehet nvidiához hasonlóan a driver beállításaiba (pre rendered frames) betenni ezt a lehetőséget...
-
törölt tag
A kutyafajat, eddig ha 3-4 havonta volt egy driver milyen jo is volt (ja nem, mert akkor meg azert ment a hiszti) most meg havonta van 2-3 driver es stabil, naprakesz, nalam hibat sem generalt meg, szimplan letoltom, teltelepitem a regire es megy
Komolyan, ne igyatok ennyi elektrolitos lottyot mert meg a vegen megart
-
Z_A_P
addikt
OpenGL? Nem Vulkan? Az NV azon demozott, nem?
-
Habugi
addikt
Pusztán annak okán hogy kijön egy új driver nem kell egyből felrakni..
Személy szerint minden 2.-3. Crimsont próbálok ki, egyébként vicces, tavaly televolt panaszkodva a fórum hogy milyen kevés drivert adnak ki, gondolom a PH keretein jócskán túlmutató ezzel kapcsolatos észrevételek/visszajelzéseket kaptak..
Na tessék most megkaptuk, jönnek a driverek..
"Sima" uninstall/install kör vagy beiktatott DDU & CIU.., érdekes kérdés..
Mint friss és boldogtalan Win10 tulaj kerülöm a "sima" kört mint disznó a kést, ettől persze még lehet hogy tökéletesen elegendő lenne de inkább nem hagyok változókat az egyenletben a Win10 okán.Nem mellesleg elég sokat változtattak/javítottak a powertune profilon, használhatatlanról közel hibátlanná lépett elő a PowerEff ha jól emlékszem 3db Crimsonon belül, könnyen lehet hogy personal agyrém de nyugodtabb voltam a DDU & CIU beiktatásával..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A másik oldalon sem az volt a probléma, hogy ennyit kell telepíteni, hanem az, hogy mind WHQL volt, vagyis egyszerűbb lett volna kiadni a hónap elején a hónap végén kiadott meghajtó nem aláírt verzióját, amit feltelepítesz, és akkor azt használod egész hónapban. Utána esetleg ha lesz WHQL verzió, akkor azt is lehet telepíteni.
A HotFix is úgy megy, hogy kiadják, amikor az AMD aláírja, és lecserélik a fájlt, amikor azt az MS is aláírja. Vagyis gyorsan használhatod és nem kell várni az MS aláírására, vagy ha érdekel, akkor várhatsz rá két-három hetet.
A többcsapatos fejlesztés eleve problémás, és az NV nemrég futott bele egy ebből adódott gondba.[link] -
oAcido
aktív tag
Itt nem probléma, hogy ~1 hónap alatt 4-5 drivert kell feltelepíteni? Bezzeg a másik oldalnál mekkora botrány volt...
-
atike
nagyúr
Na ez megint egy olyan hír ami nem érint...
Néha álmodozok arról, hogy milyen jó is lenne megint "nagyban" játszani...
-
R9DEON
senior tag
Én csak rádobom a régire de mindig működik.
-
.LnB
titán
Szépen beindult az AMD Driver "gyár" mostanában!
Már kezdem is lassan unni az állandó DDU+AMD Cleaner installálásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest