Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Lehet, nézegettem, de olyan furcsák a körvonalak.

(#12) ollie:

-
-
Wolverine
félisten
Ez az egymillió dollár, ami a Blizzardnak megmaradt, kb. a webshop működtetésére elég, ahol meg lehet venni a Pandaren Monkot
a teljes bevételük mellett elhanyagolható tétel.
A pet egyébként 10 dollár volt az USA-ban és 10 euro Európában, vagyis ennek a fele került át az alapítványhoz vásárlónként. -
Hunpriest
senior tag
Ez jó dolog.
Viszont viszonyításként ez a pénzösszeg alig éri el a Blizzard egy havi bevételének az 1%-át.
-
Hiftu
senior tag
Én viszont a részleteken kiakadtam!

Mit is csinált a cég? Emberek vegyetek meg egy terméket és akkor majd ebből támogatni fogom az egyik jótékonysági szervezetet.
Egy nagy lókukit, az támogatás ez. Ez egy nagyon jó marketingszöveg, amikor a tisztelt vásárló támogatja a jótékonysági szervezetet és mellette még jó bevételt termel a Blizzardnak. Szerintem ez inkább egy szemétség.
Ugyanis, ha senki nem vett volna ilyen terméket, akkor 0 azaz Nulla dollárt adományoztak volna.
(Talán emlékeztek még a Danone 1Ft-ot adunk szintén valamilyen alapítványnak a termék árából. Na az is ugyanilyen lehúzás volt.) -
iSonic
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
tény, hogy illik, de a mai világban ez nem jellemző..
-
]Phobos[
senior tag
Na, ez már valami. Én mondjuk a 100%-át oda adtam volna, vagy a másik 50%-ot felajánlottam volna másik szervezetnek, de így is dicséretes a dolog!
-
Olyan mintha PS-elve lenne a kép.

Vagy csak nekem tűnik annak? -
iSonic
addikt
szép gesztus..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a teljes bevételük mellett elhanyagolható tétel.