- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
A Plex szerver is megy a 16GB-os verzióval, én is azt használom. Azt, hogy milyen licenc van rá, nem tudom, már előtte is megvettem win és Android platformra is. Azért 2 hdd meg + 1 dac elég speckó igény, szerintemaz átlag felhasználók max 1 hdd kötnek rá.
Az ára meg nem változott, a régi is 199$ volt emlékeim szerint, most is annyi és van hozzá távirányitó. Szóval, szerintem az átlag felhasználó jobban jár evvel a csomaggal
A magasabb ár meg gondolom az újdonság számára irható, tekintettel arra, hogy a Tablet K1 199€. -
törölt tag
Nem játékra kell, soha nem játszottam Androidon, sem telefonon, sem tableten (kivéve pár hétig az Angry birdst). A Shield tabletet sem játékra vettem, hanem mert az egyik legjobb ár/érték arányú tablet még mindig, pedig az is két éves készülék
Amúgy pedig a Shield TV 16-os is bővíthető, bedugsz egy vinyót USB-re, voilá. Sőt, elvileg képes ugye USB-n kiadni hangot, ahogy a tablet is (meg jóformán minden androidos kütyü). És a honlap szerint jár hozzá Plex is, nem tudom ezt honnan veszed, hogy nem.
GeForce Cloud? Mire kel ilyesmi, amikor ott a Google, MS, DB, stb...? -
gproject
aktív tag
Ha a lebutítva alatt azt érted, hogy a 16gb-os verzióról lemaradt 2 csatlakozó(micro SD, micro usb) ami a korábbi modellen volt, akkor igazad van. Viszont az új készülék kb. fele akkora lett(a 16gb-os), mint a 2015-ös. Az 500gigas valtozat pedig totál ugyanaz, mint a korábbi.
A gamepad elvileg és állítólag -egyelőre nem volt szerencsém hozza- jobb lett. A régi árért(USD) már alapból jár hozzá távirányító, ami kb. 50$ extra.
Persze rakhattak volna bele több memóriát, vagy újabb cpu/gpu-t, de egyelőre a régi is perfektül teszi a dolgát, úgy ahogy van.Bár lehetne venni a régi modellt olcsóbban, de még használtan se nagyon árulják. Olvass külföldi fórumokat és láthatod milyen nehéz beszerezni. A K1 tablettel is ez a helyzet.
A régihez nem járt távirányító, csak egyszer pár hétig akcióban. Az ára pedig csak a briteknél emelkedett, mert -gondolom- szar a font. -
törölt tag
Ezt nem értem. Én a régit nem találtam sehol, egy helyen lehet kapni UK-ből ebay-en, ami pontosan annyiba kerül, mint az új az angol Amazonról (az áfakorrekció után), csak a régihez nem adnak távirányítót, az újhoz meg igen.
Nekem kontroller egyáltalán nem kell hozzá, adhatnák inkább 65 GBP-vel olcsóbban is, de távirányító meg mindenképpen kell.
Amúgy meg a két éves hardver még mindig bőven tökre erős egy médiadobozba, mindent tud, amit kell. -
macskea
őstag
Ne károgj már... android fronton az is csoda, ha egy főverzió váltást kap valami, nemhogy 4.4-ről elviszik 7-ig. Tulajdonképpen az is kisebb csoda számba megy, ha egy 2014-es eszközre biztonsági frissítések jönnek 2017-ben...
Szóval ez több mint korrekt. Az Assistant meg le van ejtve. Ez egy játszós tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Synology NAS
- Revolut
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged