- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof83
aktív tag
válasz
beaglepuppy #26 üzenetére
Nekem volt nagyon az elején amikor megjelent, tavaly november végén.... Nagyon drága volt még akkor, külföldi hivatalos Sasung store-ból vettem úgyhogy inkább eladtam hogy ne bukjak nagyot.
Használtam két hetet és még itthon elment annyiért amennyiért vettem, a hivatalos gari és a számla miatt.
A lényeg hogy nagyon szép, nagyon mutatós, nagyon sokan megnézik, mindenki racsodálkozik, de nagyon gyakorlati haszna nincs még (vagy lehet soha nem is lesz).
Pont annyival tud többet mint amennyivel drágább...vagyis még prémiumabb mint a Note 4.
Ettől függetlenül ha megjön végre T-hez (hetek óta fennt van a honlapon az erkező telefonok között) akkor valószínű veszek megint egyet az előfizumra!
Ha már majdnem ugyanannyiba kerül mint a sima Note4 akkor miért ne a különlegesebber vegyem!?A Note Edge fóruma tényleg nagyon halott, jó lenne kicsit feldobni, gondolom az a pár itthoni Edge használó is aki mobilarénázik a sima Note 4 topikba jár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest