Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Ez a fél év után belassulás, majd full restore után is ugyanaz a helyzet szerintem attól is lehetséges, hogy a telepített alkalmazások erőforrásigénye nagyban változott, és ezek lefrissítésekor már nem a félévvel ezelőtti verziót teszi fel, hanem a legújabbat, ami már laggoltatni képes a telefont.
-
mrhitoshi
veterán
+1. Illetve rengeteg olyan szolgáltatás van WP-re, amit egy PC-vel, meg a felhővel nagyon jól ki lehet használni, illetve a konkurensekkel nem. Itt a pénzért egy egész nagy szolgáltatási kör is járul a telóhoz.
Kicsit sajnálom is, hogy nem XONE -m van, de a PS jobban meggyőzött, mint mindig. -
Dava
tag
Én is főleg csak azt tudom, amit netes teszteken olvastam, nem használtam még huaweit se meizut.. most xiaomit használok, és ez tényleg nagyon jó (persze ez is 120k volt... vannak viszont olcsóbb telóik, azokról is jókat hallani de tapasztalatom nincs sajna. a miui rendszer viszont szerintem nagyon király, sokan kifogásolhatják hogy ios koppintás a kinézete, de szerintem jobban néz ki ios-nél, plusz nincs tele szeméttel mint sok gyártói android verzió).
-
Dava
tag
Hát igen, az optimalizáció hiánya miatt esznek ilyen sokat. A frissítések meg kicsit erőltetettek szerintem, nem kéne olyan telefonra kiadni mondjuk kitkatet, ami még ics-el jött ki anno
valószínűleg nem fogja bírni, mert azóta megduplázódott a ram kb. minden készülékben, na meg a soc-ek is túl sokat fejlődtek.
Viszont most már jönnek Honorok, Xiaomik és Meizuk meg satöbbi, amik tényleg elég jók minőségben és ezekbe az árhoz képest jó vas kerül. Plusz saját, egyre jobban kiforrott rendszerrel szállítják őket, amik gyorsabbak a mindennel telepakolt touchwiz és egyéb csodáknál. De ott van pl. 40-ért a Samsung Galaxy Ace 4, ami állítólag már jól van optimalizálva és villámgyors a rendszer. Persze sajnos most se lehet elvárni ugyanazt a teljesítményt ezektől, mint egy 120 ezres telótól.
Még annyit, hogy nem a WP ellen akarok beszélni, tényleg nagyon gyors és stabil. Nekem a testreszabhatóság beli korlátok miatt nem jön be, meg már nagyon belaktam az androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest