- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GerykO aktív tag "Az egyetlen biztos pont az, hogy az analog jel tovabbitaskor menthetetlenul romlik, a digitalis meg nem." Persze, hogy romlik az analóg jel, ezért kell kábelekkel összekötni az erősítőt a hangfalakkal, a számítógép/egyéb jelforrást az erősítővel, nem pedig tescó/medi-marktos föccsöntött hama aranyozottnak álcázott zsínórral. De ennyi erővel a füled is analóg, cseréljük le az is digitálisra.   ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) "De az analog modon kifejezett pi is az lesz" Az analóg módon kifejezett PI, az a "PI". Az pedig szerintem elég pontos.  "Tudod, hogy mukodik az LP rogzitese?" Nem is érdekel addig igazán, míg a fülem pontatlansága miatt nem fogom hallani a különbséget. No meg a másik, nekem ne toljanak mindenre rá szűrőket, mert én arra vagyok kíváncsi, amit egy zenekar tud produkálni, és nem arra a hangmérnökök mivel csalják el a hibákat... 
 Nem szeretnék steril világban élni, nem szeretem a steril hangzást sem! Maradok a természetesnél, még ha épp hallatszik az is a felvételen, hogy fingott a basszusgitáros...Ez az én személyes véleményem, ezzel nem kell egyet érteni.  Ha számodra az a fontosabb, hogy digitális legyen, szíved joga, és soha nem fogom rád erőltetni a nézeteim, viszont lehet valakinek meg az én nézetem lesz a járhatóbb út... Ha számodra az a fontosabb, hogy digitális legyen, szíved joga, és soha nem fogom rád erőltetni a nézeteim, viszont lehet valakinek meg az én nézetem lesz a járhatóbb út... 
 Csak is kizárólag a tisztánlátás végett szóltam hozzá a topikhoz, mivel a cikk bizonyos tartalmi részeivel nem igazán értek egyet.Mod: 
 "Az LP sercegese, futomuzaja, nyavogasa, a lemez kopasabol adodo zaj meg egyebek az minden, csak nem termeszetes"
 Az első HSZ-emből idézve: "(leszámítva az agyonkarcolt sercegő, magas zajú sz@r bakelitet)"
 138as hsz-emből: "Banyek, lehet hogy a példa sántit, de az állításom megállja a helyét! " "El is olvasod amit írok, és értelmezed is a mondanivalóm? Vagy csak kiragadsz részeket, és azokat próbálod meghazudtolni, a teljesség igénye nélkül?  Tőlem a konzumer user azt vesz amit akar.  A jó hallású, igényes ember, meg nem fog mindenben alkut kötni. (PH-ra szerintem azok járnak, akik nem átlag emberek, vagy nem azok közé akarnak tartozni) Nekem is 4 nyári fizum ment rá, de megvettem fősuli alatt az 5.1es Yamaha rendszeremet. A jó hallású, igényes ember, meg nem fog mindenben alkut kötni. (PH-ra szerintem azok járnak, akik nem átlag emberek, vagy nem azok közé akarnak tartozni) Nekem is 4 nyári fizum ment rá, de megvettem fősuli alatt az 5.1es Yamaha rendszeremet.
 Aztán dolgoztam MM-ben több mint három évet, zárás után este tesztelgettem egy-két Denon, Onkyo, Pioneer, Yamaha, Sony, Marantz, és Philips digitális erősítőt, elég jó hangfalakkal egyetemben, de nem jött be a hangzásuk. Számomra mű volt. Egy eredeti SACD-vel már az elmegy kategória, persze kellett hozzá a 60ezer forintos tüske lábú Denon SACD lejátszó. Hát köszönöm, ez azért az én ingerküszöbömön felül van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Értelmes kereteken belül most akkor is az analóg erősítők a jobbak...
 Vagy nem? Miről szeretnél konkrétumokat kapni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha számodra az a fontosabb, hogy digitális legyen, szíved joga, és soha nem fogom rád erőltetni a nézeteim, viszont lehet valakinek meg az én nézetem lesz a járhatóbb út...
 Ha számodra az a fontosabb, hogy digitális legyen, szíved joga, és soha nem fogom rád erőltetni a nézeteim, viszont lehet valakinek meg az én nézetem lesz a járhatóbb út... 

A jó hallású, igényes ember, meg nem fog mindenben alkut kötni. (PH-ra szerintem azok járnak, akik nem átlag emberek, vagy nem azok közé akarnak tartozni) Nekem is 4 nyári fizum ment rá, de megvettem fősuli alatt az 5.1es Yamaha rendszeremet.
 A jó hallású, igényes ember, meg nem fog mindenben alkut kötni. (PH-ra szerintem azok járnak, akik nem átlag emberek, vagy nem azok közé akarnak tartozni) Nekem is 4 nyári fizum ment rá, de megvettem fősuli alatt az 5.1es Yamaha rendszeremet.