Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
szesa
senior tag
Vmi barom egy tarsashazban a radiatort hasznalta foldelesnek aztan mikor zarlatos lett a ketyereje es a szomszed megfogta a radit...bamm ;]
-
szesa
senior tag
Kellekek:
-Egy db porszivo
-Egy db portorlo rud (ilyen selymes muszalak vannak a vegen - egy bumszli :) - torolgetes kozbe feltoltodik es igy a porszemeket vonzza)
Megvalositas:
Proszivo bekapcs, kezbe fogod a portorlo bumszlit (egy burkolt femrud a vege)
majd aporszivo bekapcs es mintha a bumszilbol akarnad kiszedni a porszemeket elkezded ide oda huzogatni rajta a porszivo cso veget nagyobb fordulatszam es intenziv mozgatas kovetekeztebe olyan 20-50 ezer Volt-ra saccolok (en jobb kezes vagyok igy bal kezen at kaptam a kakaot - azzal fogtam a bumszli rudat :DDD )
Váljék egészségedre :) -
szesa
senior tag
Engem a kocsi ajtaja raz meg allandoan, illetva ha fekete gumitalpu cipoben vagyok - a barnaval nem raz :D
De aki szereti ilyet annak tudok ajanlai nagyon kafa modszert, hogy vezessen magaba tobb ezer volt feszkot - csak veletlenul jottem ra de hanyatt estem tole :DD
--
A gépház nem ráz csak a bill?
Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest