Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan bordáról Pi4-hez aminek a tetejére még rá lehet tenni egy HAT-et is és nem csak chipre ragasztható süni?
Valami ilyesmire gondolok, csak ezt nem lehet kapni: [link] -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Tennék még egy próbát a Pi2/3-al rajta Open/libreelec-el. Úgy 1 éve megpróbálkoztam vele de akkor nekem kissé lassúnak tűnt a menükezelése, lassan töltögette a borítókat, stb.
Ti nem tapasztaltok ilyesmit? Lehet, hogy amiatt tapasztaltam ezt, mert az SD kártya nem volt szupergyors fajta?
Nem vagyok tisztában a Pi-k többi verziójával, mint pl. Banana, Zero, stb, de melyik a legmegfelelőbb arra a célra, hogy filmet nézek vele CEC-el vezérelve a TV-vel együtt, és esetleg torrentezek is mellette? -
Melorin
addikt
Üdv!
SOS kérdésem lenne a Pi3-al kapcsolatban.
A Pi tudja a CEC-t és a TV-m is. Openelec lesz a rendszer rajta és az a kérdésem, hogy ha a hangerő gombot nyomom a távirányítón, akkor a TV fogja a hangerőt állítani avagy az Openelec szoftveresen?Azért fontos ez, mivel az erősítőm hangerőszabályozója most a TV távirányítóján lévő Volume +/- gombokra van tanítva, a TV-n pedig letiltottam a hangerőszabályozás funkcióját, így csak az erősítő szabályozza a hangot.
Viszont az Openelec-en belül nem tudom megoldható-e, hogy minden működjön a TV távirányítójával, kivéve a hangerő. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Mi a reális ára egy Pi3-nak 2.5A táppal és egy 8GB-os SD kártyával használtan? -
Melorin
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Miért ilyen kapós ez a zero?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Asztali PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann